ترشی بامیه خام یکی از خوشمزه ترین و آسون ترین ترشی‌هایی که میشه درست کرد. باور کنید. وقتی که ترشی بامیه خام آماده میشه کافیه فقط امتحانش کنید و صدای ترد بامیه رو زیر دندون بشنوید. در ادامه با دستور پخت ترشی بامیه بدون جوشاندن با سرکه سفید مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه بدون جوشاندن با سرکه سفید

  • بامیه 1 گیلوگرم
  • سبزی تازه معطر شامل شوید و ترخون 200 گرم
  • سبزی خشک معطر شامل نعنا و ترخون 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 5 حبه
  • فلفل تند 5 عدد
  • سرکه سفید حدود 2 لیوان
  • آب حدود 2 لیوان
  • نمک 5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی بامیه خام داخل شیشه نوشابه

ترشی بامیه بدون جوشاندن با سرکه سفید عالی و خوشمزه

مرحله اول، جدا کردن ساقه بامیه

برای شروع ابتدا بامیه ها رو شسته و بذارید خشک بشه. سپس ساقه بامیه ها رو مثل عکس زیر جدا کنید به طوی که از قسمت نرم بامیه فاصله داشته باشه تا مایع داخل بامیه بیرون نریزه.

آموزش ترش بامیه خام


مرحله دوم، جوشاندن آب و سرکه

آب رو داخل قابلمه لعابی بریزید و بذارید به جوش بیاد. سپس نمک رو اضافه کنید. به ازای هر سه لیوان آب، یک چهارم پیمانه نمک بریزید و وقتی که چند قل زد، از روی حرارت بردارید بذارید کنار تا خنک بشه.


مرحله سوم، ریختن مواد داخل شیشه

در این مرحله بامیه‌ها رو مرتب داخل شیشه بچینید طوری که سرشون بالا باشه. حبه‌های سیر رو پوست بگیرید و له کنید تا عطرش بیشتر خارج بشه.

بعد از اینکه یک لایه بامیه چیدید، روش حبه‌های سیر له شده، سبزی معطر تازه و خشک و فلفل خرد شده بریزید. با توجه به اندازه شیشه‌ای که انتخاب کردید یک ردیف دیگه بامیه بچینید و دوباره روش سیر و سبزی و فلفل بریزید.

مواد رو به صورت لایه لایه بین بامیه ها قرار بدید تا شیشه کامل پر بشه. در  آخر نصف شیشه‌ها  روآب‌نمک و نصف دیگه رو سرکه سفید بریزید.


مرحله چهارم، آماده شدن ترشی

بعد از پر کردن شیشه‌ها، ترشی رو به مدت یک هفته بذارید داخل یخچال تا آماده مصرف بشه.


طرز تهیه ترشی بامیه خام بدون جوشاندن داخل شیشه نوشابه

برای درست کردن ترشی بامیه خام داخل شیشه نوشابه بامیه ها رو داخل شیشه نوشابه بریزید و لایه لایه سبزی خشک و تازه و سیر و فلفل بریزید تا شیشه پر بشه. به دلیل اینکه مقدار بامیه زیادی داخل شیشه نوشابه جا میشه و طبیعتا مصرفش زمان بیشتری طول میکشه، شیشه نوشابه رو فقط با سرکه پر کنید و آب نریزید.

طرز تهیه ترشی بامیه خام بدون جوشاندن داخل شیشه نوشابه

 


نکات مهم و فوت و فن های تهیه ترشی بامیه بدون جوشاندن با سرکه سفید

  • بامیه هر قدر تازه و هر چی ریزتر باشه بهتره.
  • شیشه‌هایی که برای ترشی استفاده می‌کنید باید کاملا تمیز و خشک باشه.
  • بعد از باز کردن در شیشه  بهتره تا یک هفته ترشی رو تمومش کنید.
  • به دلیل اینکه این ترشی بامیه با مخلوط آب و سرکه درست میشه،تو جای گرم نباید نگهداری کنید.
  • برای اینکه ترشی بامیه ماندگاری طولانی داشته باشه آب رو حذف کنید و فقط از سرکه استفاده کنید. اما در نظر داشته باشید که ترشی خیلی تیز میشه و ممکنه خوردنش برای همه راحت نباشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه ترشی بامیه فوری (طرز تهیه ترشی بامیه پخته شده)