ترشی بامیه یکی از خوشمزهترین و آسونترین ترشیهایی هست که میشه درست کرد. اگه تا حالا این ترشی رو امتحان نکردبد فقط کافیه یک بار امتحانش کنید، حتی اگه خورشت بامیه دوست ندارید بازم یک بار این ترشی رو امتحان کنید. در ادامه با روش تهیه ترشی بامیه فوری بدون سبزی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه فوری
- بامیه تازه حدود 1 کیلو
- فلفل تند 3 عدد
- سرکه سفید نصف لیوان
- آب به مقدار کافی
- نمک 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی بامیه فوری
مرحله اول، جدا کردن ساقه بامیه
برای شروع ابتدا بامیه ها رو شسته و بذارید خشک بشه. سپس سر بامیه ها رو مثل عکس زیر جدا کنید به طوی که از قسمت نرم بامیه فاصله داشته باشه تا مایع داخل بامیه بیرون نریزه.
مرحله دوم، پختن بامیه
در این مرحله بامیه ها رو داخل قابلمه بریزید. سرکه و نمک رو داخل قابلمه بریزید و سپس آب بریزید تا روی بامیه ها رو آب بگیره. قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان بدید تا بامیه ها بپزه و تغییر رنگ بده.
10 دقیقه به آخر پخت فلفل سبز تند رو به بامیه اضافه کنید و بعد از پخت یکی از فلفل ها رو از قابلمه بیرون بیارید و خرد کنید و دوباره داخل قابلمه برگردونید.
مرحله سوم، ریختن بامیه داخل ظرف
بعد از پخت بامیه ها، ترشی فوری بامیه آماده شده. زمان بدید تا خنک بشه و بعد داخل ظرف های شیشهای خشک و تمیز بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
اگه ترشی بامیه پخته 24 بمونه جا میافته و بهتر هم میشه.
نکات مهم و فوت و فن های پخت ترشی بامیه فوری
- ته بامیه ها رو نزنید کامل قطع نکنید چون مایع داخل بامیه بیرون میاد و ترشیتون خراب میشه.
- در زمان ریختن ترشی داخل شیشه به دلخواه میتونید چند حبه سیر له شده به ترشی اضافه کنید.