اين مینی تارت های زردآلو خوشمزه با فلینگ مارمالاد زردآلو یک ميان وعده ی شیک و عالی واسه دورهمی هاست! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. منظور از استکان، نصف ليوان دسته دار فرانسویه.
مواد لازم برای تهیه مینی تارت زردآلو
- مارمالاد زردآلو به مقدار لازم
مواد لازم برای خمیر تارت
- 100 گرم کره یا مارگارین
- 1 استکان روغن مایع
- 1 استکان پودر نشاسته (گندم یا ذرت)
- 1 استکان ماست
- 1 استکان شکر دانه ریز یا پودر قند
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 بسته وانیل شکری معادل نصف قاشق مرباخوری
- 1 بسته بکینگ پودر معادل یک قاشق مرباخوری
- 4 تا 5 لیوان آرد (کنترل شده اضافه کنید، بسته به کیفیت آرد می توانید کمی بیشتر اضافه یا کاهش دهید)
طرز تهیه مینی تارت زردآلو
برای شروع ابتدا کره به دمای محیط رسیده ،پودر قند ، وانیل و تخم مرغ کامل رو داخل کاسه بریزید و با همزن مخلوط کنید.
بعد ماست، نشاسته ی ذرت و روغن مایع رو را اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر رو الک میکنیم و کم کم به مواد می افزاییم تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمیچسبد بدست آورید.
بعد داخل نایلون نيم ساعت در يخچال استراحت میدهیم.
قالب نیاز به چرب کردن نداره،حالا از خمیر گلولههای کوچکي اندازه گردو برداشته و گرد میکنیم و داخل قالب بزارید و با دست یا هر وسیله ای گود کنید و بعد با مارمالاد داخل تارت ها رو پر میکنیم.
سپس به اندازه ی روی تارت خمیر رو قالب میزنیم و روی مارمالاد قرار میدهیم و با چنگال لبه های خمیر رو بهم فیکس میکنیم، روی خمیر رو هم چند تا سوراخ میزنیم تا داخل فر خیلی پف نکنن.
قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار میدهیم. پس از اینکه خنک شدن از قالب خارج کرده و در ظرف در بسته در يخچال نگهداری میکنیم.