تا به حال تارت پنیری را امتحان کردید؟ یه شیرینی فوق العاده خوشمزه و شیک که برای پذیرایی از مهمون ها عالیه. خیلی هم راحت تو خونه میشه درستش کرد. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون واقع بشه.
مواد لازم برای تهیه تارت پنیری
- آرد ۳۰۰ گرم
- کره ۱۷۰ گرم
- پودر شکر یا قند ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
برای مواد پنیری
- پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم
- آب لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
- مربای دلخواه من مربای تمشک استفاده کردم
- رنگ خوراکی به دلخواه
دستور پخت تارت پنیری با پنیر خامه ای
برای شروع ابتدا آرد و پودر شکر را مخلوط کنید حالا تیکه های کره را اضافه میکنیم و با چنگال به آرامی کره و آرد را با هم مخلوط میکنیم که شبیه ذرات شن بشه.
بعد نمک اضافه کنید کمی باز با چنگال هم بزنید. حالا تخم مرغ را اضافه کنید و با نوک انگشتان در حد اینکه مواد شکل خمیری بگیره مخلوط کنید.
ورز دادن اصلا لازم نیست. حالا مواد را در کیسه بگذارید و داخل یخچال برای یک ساعت استراحت دهید.
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بگذارید.
مقداری از خمیر را بعد از استراحت از یخچال خارج کرده روی صفحه آرد پاشی بذارید و یه کیسه روش قرار بدید با وردنه باز کنید و با کاتر برش بزنید و در قالب های مینی تارت بگذارید و باز کنید.
چند تا سوراخ با چنگال بزنید و داخل فر برای ده تا ۱۲ دقیقه بپزید.
حالا نان های تارت را کنار بگذارید تا خنک شوند. تمام مواد پنیری را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برای دو دقیقه هم بزنید تا کامل مخلوط شود.
پنیر را خیلی زود از یخچال خارج نکنید نیازی نیست هم دمای محیط بشه. حالا یک قاشق غذاخوری از مواد پنیری را تو یه پیاله ریخته و با رنگ دلخواه مخلوط کنید.
داخل تارت ها یک قاشق چای خوری مربا ریخته مواد پنیری را با قیف بریزید و حالا با خلال از پنیر رنگی بردارید و طرح بزنید.
حالا در فر گرم ۱۶۰ درجه به مدت ده دقیقه بپزید، روی تارت ها به آرامی دست بزنید اگر به دست نچسبید آماده شده.
نکات مهم و فوت و فن های پخت تارت پنیری
- اولین نکته این که تمامی مواد باید سرد باشه.
- دومین نکته این که جای کره حیوانی هم میشه گیاهی استفاده کرد و هم روغن.