دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور یه دسر ساده و شیک و فوق العاده خوشمزه ست که خیلی هم سریع آماده میشه. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور
- 1 لیتر شیر
- 2 قاشق غذاخوری آرد (30 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (35 گرم، نشاسته گندم هم میشه)
- 1 لیوان شکر (180 گرم)
- 1 عدد زرده تخم مرغ
موادی که بعداً اضافه میشوند:
- 1 پاکت خامه مایع (یا خامه صبحانه، 200 میلی)
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
مواد دیگر:
- 100 گرم شکلات تلخ
- 120 گرم بیسکوییت آسیاب و پودر شده
- 1 تا 2 عدد موز (به دلخواه)
طرز تهیه دسر لیوانی با بیسکویت پتی بور و خامه
برای شروع ابتدا آرد، نشاسته، شکر و زرده تخممرغ را داخل قابلمه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید شیر را کمکم اضافه کرده همزمان هم بزنید در اینصورت به هیچ وجه گلوله نمیبندد.
روی اجاق بذارید و تا وقتی به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی حباب زد و غلیظ شد وانیل را اضافه کرده مدت کمی هم به پختن ادامه دهید.
سپس کنار بذارید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید ولرم شود، هر از گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.
1 پاکت خامه مایع را داخل محلبی اضافه کرده، با همزنبرقی هم بزنید. سپس نصف آن را جدا کنید شکلات را داخل آن اضافه کنید و تا وقتی شکلات آب شود هم بزنید.
اگر شکلاتها را در قطعات کوچکتر خرد کنید با گرمای خود محلبی آب میشوند. اگر دیدید آب نمیشوند دوباره روی اجاق گذاشته روی حرارت کم کمی گرم کنید.
کف لیوانهای سرو محلبی سفید را بریزید. سپس بیسکوییتهای پودر شده را ریخته با قاشق صاف کنید. روی آن 3 تا 4 برش از موز خرد شده را بریزید، سپس محلبی شکلاتی را داخل لیوانها بریزید.
در صورت دلخواه روی آن پودرکاکائو بپاشید و یا با شکلات تزئین کنید. بعد از 2 ساعت استراحت در یخچال، میتوانید نوش جان کنید. (اگر برای تزیین از پودر کاکائو استفاده میکنید موقع سرو روی دسر بپاشید.)
به کسانیکه امتحان میکنند نوش جان میگویم.
کسانیکه نمیخواهند از خامه استفاده کنند وقتی محلبی ولرم شد میتوانید یک پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنند (75 گرم همان پودر خامه است). اگر قوام آن خیلی غلیظ بود شیر سرد اضافه کنید. به این شکل خیلی خوب میشود.