شیرینی رول گردویی از اون شیرینی هاست که اگه یه بار بخورید میشه پای ثابت شیرینی های مورد علاقه تون! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون واقع بشه.


مواد لازم برای تهیه شیرینی رول گردویی

  • آرد سفید قنادی ۴۰۰ گرم
  • کره سرد ۵۰ گرم
  • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر ۱۳۵ گرم
  • ماست ۲۰۰ گرم

برای مواد میانی:

  • شکر ۷۰ گرم
  • کره هم دمای محیط ۵۰ گرم
  • پودر گردو ۱۵۰ گرم

دستور پخت شیرینی رول گردویی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی رول گردویی بسیار خوشمزه و شیک
برای شروع در ابتدا کره و آرد رو با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نون در بیاد.

سپس در ظرف دیگه ای تخم مرغ، وانیل و شکر رو با هم مخلوط کنید تا حجمش دو برابر بشه.

در ادامه ماست رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا مایه آماده شده رو به مخلوط آرد و کره به همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم.

در آخر اگر دیدید خمیر تون کمی چسبنده هست در حد دو تا سه قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.

این خمیر شیرینی رول گردویی احتیاجی به استراحت نداره.

برای مواد میانی پودر گردو و شکر و کره نرم رو با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه.

خمیر رو نصف کنید و با وردنه به قطر پنج میلی متر باز کنید.

از مواد میانی کاملاً سطح خمیر بریزید و پهن کنید.

خمیر رو از طول رول کنید و با اسلایسر یا چاقو برش های دو سانتی متر بزنید. شیرینی ها رو داخل سینی فر بچینید با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر برقی یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر گازی به مدت بیست دقیقه بذارید تا بپزه. در طبقه وسط فر.

وقتی شیرینی ها پخت بذارید از داغی بیفته، روش شربت بار میمالیم و برای تزئینش به دلخواه از پودر پسته استفاده میکنیم.

نوش جان

3.7/5 - (3 امتیاز)