ته چین آلبالو با مرغ خیلی خوشگل و خوشمزهست و برای مهمونی های رسمی عالی میشه.اگه یک بار درست کنید به احتمال زیاد جزو برنامه غذاییتون میشه.
مواد لازم برای تهیه ته چین آلبالو پلو با مرغ ریش ریش
- آلبالو بدون هسته ۱ لیوان
- سینه مرغ ۲ عدد
- برنج ۴ پیمانه
- شکر به مقدار لازم (حدود ۴ قاشق غذاخوری)
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- گلاب ۱ قاشق چایخوری
- ماست ۱ پیمانه
طرز پخت ته چین آلبالو پلو با مرغ ریش ریش قالبی
آلبالوها رو هسته جدا فریز کرده بودم. داخل یه قابلمه ریختم و مقداری شکر ریختم روش. نباید زیاد شیرین بشه. باید ملس باشه.
سپس بذارید روی حرارت تا یه ده دقیقه ای بجوشه کافیه. سپس از روبی حرارت بردارید و بذارید کنار.
فیله های مرغ مکعبی ریز خرد شده رو با یه پیاز که خلالی خرد کردید و با کمی کره و روغن تفت دادید مخلوط کنید.
سپس دو حبه سیر ریز شده، نمک، فلفل و دارچین و زعفران دم کرده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس بذارید یه ده دقیقه ای بپزه و سرخ بشه.
تیکه های مرغ من به اندازه یه بند انگشت بودن و بدون استخوان و زود پخته شد. بعد از پخت به دلخواه میتونید تکه های مرغ رو با چنگال ریش ریش کنید.
یه دونه زرده تخم مرغ رو با یک قاشق چایخوری گلاب و یک پیمانه ماست و یک چهارم پیمانه روغن مایه و زعفرون فراوان داخل یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.
سپس برنج رو آبکش کنید، کمی دون تر بردارید تا در آخر ته چین آلبالو شفته نشه.
کف یه قابلمه کمی از مخلوط کره و روغن مایه ریخته بعد نصف برنج رو بریزید داخل مخلوط ماست و زعفرون و هم بزنید و بریزید کف قابلمه.
بعد تیکه های مرغ رو بچینید روش وسط قابلمه. دقت کنید تا تکههای مرغ به دیواره قابلمه نچسبه.
حالا به بقیه برنج مواد از شهد آلبالوی پخته بزنید و قشنگ که برنج رنگ گرفت بریزید رو لایه مرغی و خوب پهن کنید.
حالا روش آلبالو پخته با شکر رو که از صافی رد کردید بچینید و کمی برنج بدین روش و سپس دم بذارید.
به دلخواه میتونید مقداری زرشک تازه و کشمش تفت داده با کره رو بعد از پخت در زمان سرو روی ته چین آلبالو بریزید.