تارت کدو حلوایی رو شاید تا حالا امتحان نکرده باشید و شاید این طعم براتون جدید باشه، ولی حتما درستش کنید، هم خیلی خاصیت داره و هم وترکیب کدو حلوایی با ادویه ها خیلی لذیذش میکنه.


مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

  • کره نرم ۱۲۵ گرم
  • پودر قند نیم پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • آرد قنادی ۲ الی 2.5 پیمانه

مواد لازم برای برای فیلینگ تارت کدو حلوایی

  • پوره کدوحلوایی ۷۵۰ گرم (آبکی نباشه)
  • شکر به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • خامه صبحانه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  •  کره ۱ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • دانه کدوحلوایی بوداده 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر هل 1 قاشق چای‌خوری (اختیاری)

مواد لازم برای برای رویه تارت (به دلخواه)

  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  •  عسل ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ قاشق غذاخوری
  • پرک بادام یا گردو خرد شده ۸۰ تا ۱۰۰ گرم

دستور پخت تارت کدو تنبل با خمیر تارت به روش ترکیه ای

طرز تهیه تارت کدو تنبل با خمیر تارت به روش ترکیه ای

یک شب قبل، کدوحلوایی رو خرد کنین و روش چند قاشق شکر بریزین و درش رو بذارین تا همونجور بمونه و آب بندازه.

روز بعدش با حرارت متوسط بپزین تا کاملا نرم شن و آبشونکشیده بشه.

بعد با بلندر یا هر چیز دم دست خوب پوره و له کنین. بعد یمقدار دیگه بپزین تا بدون آب باشه.

حالا از روی حرارت بردارین و خامه رو اضافه و مخلوط کنین و بچشین که اگه باز شکر لازم داشت، تا گرمه اضافه کنین تا ترکیب شه.

بعد بقیه موادو اضافه و مخلوط کنین بعد بذارین کنار تا به دمای اتاق برسه.

مواد رویه هم، بجز پرک بادام، بقیه مواد رو روی حرارت هم بزنین تا ترکیب شن بعد پرک ها رو اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا نشکنن.

یک قالب کمربندی ۲۶ سانتیمتری بردارید، کاغذ روغنی بگذارید و دیواره ها رو چرب کنید.

برای خمیر تهیه خمیر، کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا ترکیب شن بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.

بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه.

خمیر رو داخل سلفون حدود ۱ ساعت بذارین یخچال. بعد بین دولایه کاغذ روغنی که کمی آرد پاشیدین، با وردنه باز کنین و داخل قالب بذارین وکناره هاش رو تمیز ببرین و با چنگال سوراخ کنین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزین تا آماده بشه.

اگه بهش دست بزنید، نرمه ولی کلا رنگش عوض میشه.

بعد فیلینگ رو داخلش پخش کنید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید بعد مواد رویه رو به صورت یکدست روش بریزید و دوباره بذارید داخل فر تا روش سرخ بشه.