ته چین کوفته ریزه قلقلی یه تهچین متفاوت و خوشمزه و جذابه که فوق‌العاده خوشمزه و مجلسیه. امیدوارم درست کنید و از طعم و مزه‌اش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه ته چین ریزه کوفته قلقلی برای ۴ نفر

  • برنج ۳ پیمانه
  • ماست چکیده ۴۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • زعفران ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین نصف قاشق چای‌خوری
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • زرشک ۴ قاشق غذاخوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • شکر به میزان دلخواه
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • پودر آویشن به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • خلال بادام و خلال پسته برای تزئین به دلخواه

دستور پخت ته چین کوفته ریزه قلقلی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه ته چین کوفته ریزه قلقلی با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم.

سپس ادویه‌ها رو که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر هست رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و قل قلی میکنیم و داخل ظرفی میچینیم و روش سلفون میکشیم و نیم ساعت میذاریم تو‌ یخچال بمونه و بعد سرخ میکنیم.

در ادامه آب رو میذاریم جوش بیاد و برنج هایی که از ۲ ساعت پیش خیس کردیم رو داخلش میریزیم و ۸ تا ۱۰ دقیقه بعد آبکش میکنیم.

داخل ظرفی ۴ عدد زرده تخم مرغ رو با همزن دستی یا چنگال میزنیم تا یکدست بشه. بعد روغن و دارچین و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا نوبت اضافه کردن ماست چکیده هست. مجددا خوب هم میزنیم و زغفران رو اضافه میکنیم.

سپس برنج رو طی جند مرحله به آرومی اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم تا برنج له نشه.

کف قالب، قابلمه یا تابه رو خوب چرب میکنیم و یه مقدار برنج میریزیم و بعد کوفته ها رو میچینیم و متناسب با سایز ظرفمون میتونیم یک لایه برنج و یک لایه کوفته بچینیم.

درب قابلمه یا تابه دم کنی میذاریم و روی شعله گاز میذاریم و حدودا به ۴۰ دقیقه زمان پخت احتیاج داره.

برای تزئین روش میتونین یه مقدار زرشک رو یا کره تفت بدین ( اگه دوس دارین شیرین بشه یه مقدار شکر بهش اضافه کنین).

قالب یا قابلمه رو داخل ظرف سرو برگردونین و با زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.

نوش جان.

دستور پخت‌های پیشنهادی