کیک ردولوت با آب لبو ‌یه کیک زیبا و متفاوت خوشمزه هست که امیدوارم برای عزیزانتون درست کنید و ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر یک پیمانه
  • وانیل یک چهارم ق چ
  • آرد ۲/۵ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ ق چ
  • سرکه نصف ق غ
  • پودر کاکائو ۱ ق م
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • آب لبو غلیظ نصف استکان یا رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه کیک ردولوت با آب لبو

طرز تهیه کیک ردولوت با لبو کافی شاپی و مخملی
قبل از هر چیز کف قالب کیک را کاغذ روغنی بذازید و اطراف قالب را چرب کنید و بعد باتر میلک را آماده کنید (یک پیمانه شیر را داغ کنید ولی جوش نزند و بعد یکقاشق مرابا خوری سرکه اضافه کنید و بدون اینکه هم بزنید کنار گذاشته تا ببرد)

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و یک پنس نمک را سه بار الک کنید و کنار گذاشته.

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

برای آماده کردن مایه کیک ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کشدار شود بعد روغن مایع و باتر میلک که هنوز گرم است به مواد اضافه کنید و مخلوط کرده و بعد آب لبو غلیظ  یا رنگ خوراکی و ترکیب آرد را به تدریج اضافه کنید و چند ثانیه با لیسک مخلوط کنید و بعد با دور کند همزن مواد را یکدست کنید. اگر از اب لبو استفاده می‌کنید حدود 2 قاشق غذاخوری آرد بیشتر بریزید.

مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید وقتی خنک شد از قالب جدا کرده قسمت گنبدی رویه کیک را با چاقو برش داده و نگه دارید برای تزئین کیک و بعد کیک را به دو قسمت تقسیم کنید کنار گذاشته.

طرز تهیه کرم پنیری:

۲۴۰ گرم پنیر خانه را با ۸ قاشق غذا خوری کره و مقداری وانیل با دور کند همزن مخلوط کنید و در آخر ۴ پیمانه پودر قند را به آن به تدریج اضافه کرده و با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد تا جای پره های همزن روی کرم بماند ولی من چون برای تزئین دور کیک از خامه قنادی فرم داده شده استفاده کردم کرم پنیری را کمتر هم زدم.

نصف کرم پنیری را در لایه میانی کیک بمالید و با خامه فرم داده شده یا همان کرم پنیری داخل قیف و ماسوره ساده به دلخواه تزئین کنید و لایه دوم کیک را به آرامی روی آن قرار داده سپس ما بقی کرم پنیری را روی کیک داده و طبق فیلم با خامه قنادی تزئین کنید سپس از اضافه های پودر کیک برای مخملی شدن کیک ردولوت روی آن استفاده کنید.

البته می توانید از خامه قنادی استفاده نکنید و تمام کیک را از کرم پنیری خوب فرم داده شده استفاده کنید.


طرز تهیه کیک ردولوت با رنگ خوراکی

مواد لازم

  • آرد كيك :٢ و ١/٢ پيمانه ( يعني در ازاي هر پيمانه شما ١ قاشق نشاسته ذرت اضافه كنين )
  • تخم مرغ :٥ عدد
  • شكر :١/٥ پيمانه
  • بكينگ پودر : ١ قاشق چايخوري
  • كره همدماي محيط:١٥٠ گرم
  • جوش شيرين:١/٢ قاشق چايخوري
  • باترميلك:١ پيمانه ( ١ ليوان شير كمي ولرم رو با ٢ قاشق غذاخوري سركه سفيد مخلوط ) بزارين ١٥ دقيقه بمونه مثل ماست ميشه ..
  • رنگ قرمز آلبالويي خوراكي:١ قاشق چايخوري

فراستينگ پنيري:

  • پنير خامه اي يا ماسكارپونه :٤٠٠ گرم
  • كره :٨٠ گرم
  • پودر قند :١٦٠ گرم

 

ابتدا شكر و كره نرم شده رو خوب زده تا كاملا پوك بشه،حالا تخم مرغ رو دانه دانه شكونده هر دونه رو كه ريختين ١ دقيقه بزنينش و دوباره بعدي تا بافت كيك خيلي سنگين نشه.

حالا باترميلك رو اضافه و يك دقيقه ديگه بزنين و حالا رنگ رو اضافه كنين و مخلوط كرده و بعد آرد و بكينگ پودر و جوش شيرين رو الك كرده و طي سه مرحله اضافه و با ليسك يا همزن دستي مخلوط كنين سريع تا آرد ته نشين نشه.

حالا ته قالب كه خوب چرب شده و اكر دوست داشتين كاغذ روغني انداخته و باز چرب كرده ريخته و سه بار به زمين كوبيده و در فر از يكربع قبل با ١٨٠ درجه گرم شده قرار داده تا زمانيكه تيستر تميز بيرون بياد حدود ٤٥ تا ٥٠ دقيقه.

بعد از فر در آوردن بزارين كمي خنك بشه و روي توري برگردونده و بزارين كامل خنك بشه.

بعد با چاقوي اره اي كناره ها و روش رو كه كمي رنگ تيره گرفته اروم اروم برش بزنين يه لايه نازك كافيه.

حالا به سه لايه تقسيم كنين.

طرز تهيه فراستينگ پنيري :

پودر قند و كره رو خوب با همزن زده تا پوك بشه، نرم و لطيف، حدود ٣ دقيقه. حالا پنير رو كه همدماي محيط شده اضافه و خوب همزده تا باهم مخلوط و شكل بگيره.

٢ دقيقه كافيه،حالا هم ميتونين مثل من ماسوره بزنين روي لايه اول و بعد لايه بعدي و هم ميتونين فقط با ليسك روي كيك بمالين ( ولي شكوفه خوشگلتر ميشه)

لايه رو هم يك بسته پودر خامه ترك رو با نصف ليوان شير سرد با همزن زده تا فرم بگيره و شكوفه بزنين، خامه قنادي هم ميشه.

بافت كيك كره اي هستش و بهتر از خامه براي فيلينگ استفاده نشه.

Rate this post