ترایفل توت فرنگی از اون دسته دسرهاست که ترکیب کیک و برش های میوه و خامه و حتی ژله مزه ی خاص و بی نظیری بهش میده! اين دسر خوش‌مزه و جذاب رو حتما درست‌ کنين، هم به صورت‌ لیوانی و هم مثل من در يک ظرف بزرگ می‌تونین سرو کنين.

مواد لازم برای تهیه دسر ترافل توت فرنگی

برای کیک:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شکر
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه آرد
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • رنگ ژله ای قرمز

برای کرم پنیری:

  • 200 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
  • 200 گرم خامه قنادی
  • 2 قاشق غذاخوری پودرقند (ذائقه ای)
  • توت فرنگی (یا دانه های انار)

طرز تهیه دسر ترایفل توت فرنگی با ژله

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی با ژله دسر خوشمزه و مجلسی

آرد و بکینگ پودر رو خوب مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و کنار میزاریم. تخم مرغ و وانیل و شکر رو 7 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کرمی رنگ بشه.

حین کار چندبار دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیره. روغن رو بهش اضافه کرده و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن مایه رو هم می زنیم. چند قطره رنگ ژله ای بهش اضافه کرده و مجدد هم می زنیم تا مایه به رنگ دلخواه برسه و رنگ کاملاً با مایه مخلوط بشه.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی 2 مرحله به مایه اضافه کرده و با دورکند همزن یا با لیسک مخلوط می کنیم. داخل قالب 20 در 30 که کاغذروغنی پهن کردیم ریخته و چندبار به سطح کار کوبیده و داخل فر از یه ربع گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم تا کیک پخته بشه.

برای کرم پنیر خامه ای و پودرقند رو با دورتند همزن زده تا کمی فرم بگیره. خامه قنادی رو هم 7 دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا فرم بگیره. خامه و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کرده و مجدد هم می زنیم تا یکدست بشه. کیک مون که خنک شده رو تکه تکه می کنیم.(نه بزرگ نه خیلی ریز).

لیوان های سرو رو به ترتیب با لایه هایی از کیک، کرم پنیری و توت فرنگی اسلایس شده پر می کنیم و به دلخواه تزئین می کنیم.

بجای توت فرنگی میشه از دونه های انار هم استفاده کرد. شیرینی دسر معمولی هستش شما بنا به ذائقه خودتون میزان پودرقند رو می تونید کمی بیشتر کنید.

میشه بین لایه ها هم از ژله هم جنس میوه (توت فرنگی، انار) استفاده کرد که در این صورت باید کیک رو هم اندازه لیوان های سرو کاتر زد و به ترتیب با یه لایه ژله (وقتی بست) یه لایه کیک،یه لایه کرم پنیری و یه لایه توت فرنگی (انار) لیوان ها رو پر کرد.

زمان داده شده برای کیک ها تقریبی هست، بسته به نوع فر شما ممکنه زمان کمتر یا بیشتری نیاز باشه، برای این کیک بعد از 25 دقیقه چک کنید. ترافل توت فرنگی آماده شده. نوش جان

من از رنگ ژله ای قرمز مارک فو استفاده کردم.


روش دوم

طرز تهیه دسر ترایفل توت فرنگی

مواد لازم

  • شیر 2 ليوان
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته‌ ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • ژله‌ توت‌ فرنگی 1 بسته‌
  • بيسکوئيت پودر شده‌ 1 بسته‌
  • توت‌ فرنگی به مقدار لازم

مواد لازم برای سس توت فرنگی

  • پوره توت فرنگی نصف پیمانه
  • نشاسته‌ ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • پودر ژله‌ توت‌ فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • آب نصف استکان

طرز تهیه

ابتدا بيسکوئيت های پودر شده‌ رو کف قالب مورد نظرمون می‌ریزیم، بعد توت فرنگی های برش خورده رو دور تا دور ظرف می‌چینیم.

حالا مایه دسر رو درست‌ میکنیم، شیر، شکر، نشاسته و پودر ژله‌ رو باهم مخلوط کرده‌ و روی حرارت ملایم قرار میدیم.

دقت‌ کنين 2 قاشق از پودر ژله‌ رو برای سس نگه دارين و مابقی رو به مایه دسر اضافه کنید.

روی حرارت مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ شود، وقتی به غلظت فرنی رسيد، 2 قاشق خامه صبحانه بهش اضافه و کاملا مخلوط میکنیم.

وقتی مواد از داغی افتاد، روی بيسکوئيت ها می‌ریزیم و چند ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببنده.

در اين فاصله‌ سس توت فرنگی رو آماده می‌کنیم.

توت‌ فرنگی ها رو پس از شستن خرد کرده‌ و با گوشتکوب برقي یا غذاساز پوره می‌کنیم، داخل قابلمه ای کوچک می‌ریزیم، شکر، نشاسته‌ ،نصف استکان آب و دو قاشق پودر ژله‌ توت‌ فرنگی رو اضافه و مخلوط میکنیم.

حالا قابلمه رو روی حرارت‌ ملایم میزاریم تا مواد غليظ شوند، سپس از روی حرارت برمی‌داریم وقتی کمی خنک شد روی مواد می‌ریزیم و دوباره يک ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببنده.

سپس به‌ دل‌خواه با توت‌ فرنگی و شکلات سفيد تزئین می‌کنیم.