دستور تهیه ترافل شکلاتی با بیسکویت پتی بور راحت و خوشمزه با ۳ ماده اولیه و ماندگاری بالا در یخچال.


مواد لازم برای تهیه تهیه ترافل شکلاتی با بیسکویت پتی بور

  • ۲ بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی
  • ۲ عدد موز رسیده (یا نصف لیو‌ان تا یک سوم لیوان شیر عسلی)
  • ۲۰۰ گرم شکلات تلخ آب شده به روش بن ماری برای تزیین

طرز تهیه ترافل شکلاتی یخچالی با بیسکویت پتی بور کاکائویی

طرز تهیه ترافل شکلاتی با بیسکویت پتی بور خوشمزه و ساده

برای شروع ابتدا بیسکویت ها را مثل شن ریز پودر کنید و‌ بعد موز له شده را رویش بریزید و مثل خمیر ورز دهید.

قوامش باید مثل خمیر شیرینی شود یعنی وقتی با دست جمع میکنید وا نرود و‌ یا از هم نپاشد و باید نرم باشد.

به جای موز میتوانید از چند قاشق شیر عسلی هم استفاده کنید و کم کم اضافه کنید و ورز دهد که قوام مورد نظر خمیر بدست آید. اما با موز خوشمزه‌تر میشه.

سپس به خمیر شکل دهید میتوانید مثل فیلم شکل بیضی دهید و‌ یا گرد کنید.

شکلات را روی ‌بخار کتری به روش‌ بن ماری آب کنید (دقت کنید اصلا داخل شکلات آب ریخته نشود چون بافتش خراب میشود).

توپ های بیسکویتی را داخل شکلات آب شده بعلتانید و روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردید بچیند و داخل یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

حتما زیرش کاغذ روغنی پهن کنید وگرنه شکلات به ظرف میچسبد)=.

سپس شکلات آب شده ای که ته ظرف مانده را جمع کنید و داخل نایلون فریزر بریزید و‌ یا با قاشق کوچکی روی ‌ترافل ها به شکل ‌را راه تزیین کنید.

امیدوارم این ترافل شکلاتی بیسکویتی و یخجالی رو درست کنید و خوشتون بیاد. نوش جان

Rate this post