تیرامیسو توت فرنگی یه دسر جذاب و شیک و خوشمزه ست و پیشنهاد میکنم اگه تو فصل توت فرنگی هستید حتما درستش کنید!
مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو توت فرنگی
- لیدی فینگر ۱/۵ بسته
- شیر ۱۳۰ گرم
- مارمالا توت فرنگی ۲ قاشق غذاخوری (با شیر مخلوط میشه)
- خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
- پنیر ماسکار پونه ۲۵۰ گرم (میتونید ۱۰۰ گرم از این مقدار رو از پنیر لبنه بزنید)
- مارمالاد توت فرنگی ۱۰۰ گرم
برای مارمالاد توت فرنگی
- توت فرنگی ۴۰۰ گرم
- شکر ۱۵۰ گرم
- آب ۱/۴ پیمانه
برای درست کردن سس روی دسر
- نصف از مقدار سس توت فرنگی که اماده کردید
- توت فرنگی ۴ عدد خرد شده
- ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
- آب ۱ قاشق سوپ خوری
اندازه ظرف من 20×20 بود
طرز تهیه دسر تیرامیسو توت فرنگی
اول از هرکاری مارمالاد توت فرنگی رو آماده کنید.
توت فرنگی ها رو خرد کنید روش شکر و اب بریزید بزارید روی شعله زیاد وقتی جوشید کم کنید وقتی پخت پوره کنید حدودا ۲۰ دقیقه بجوشه کافیه.
حالا تا داغه نصف مارمالاد رو جدا کنید داخل ظرف دیگری بریزید و بهش چهار عدد توت فرنگی که از قبل خرد شده و ژلاتین بنماری شده اضافه کنید هم بزنید بزارید کنار خنک بشه برای روی دسر.
از نصف دیگر مارمالاد چند قاشق جدا و با شیر مخلوط کنید برای خیس کردن لیدی فینگر ها لازم داریم.
بقیه مارمالا رو به پنیر اضافه کنید ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا بافت یکدستی بگیره.
داخل ظرف دیگری خامه قنادی رو فرم بدید و مخلوط پنیری رو بهش اضافه و یکم دیگه با هممخلوط کنید که به خورد هم برن بریزید داخل قیف بزارید کنار.
لیدی فینگرها رو داخل شیر بزنید بچینید داخل ظرف در صورت دلخواه روش از مارمالاد با فرچه بمالید و از خامه روی سطح لیدی فینگر ها رو بپوشونید صاف کنید در صورت دلخواه دو تا سه قاشق از مارمالاد رو نگه دارید بریزید روش و حالت ماربل بهش بدید.
دوباره همین مراحل رو تکرار کنید در اخر روی سطح دسر از ترکیب سسی که برای روی دسر حاضر کردید بریزید و پخش کنید.
بزارید یخچال یک شب بمونه روز بعد برش بزنید و میل کنید.