تارت توت فرنگی با بقیه تارت ها فرق داره و به نظر من واقعا خوشمزه هست. من این تارت رو با خمیر تارت درست می کنم و نتیجه کار واقعا عالی میشه. این دستور تهیه تارت توت فرنگی رو براتون آماده کردم و امیدوارم مه درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه تارت توت فرنگی
مواد لازم برای خمیر تارت
- کره کاملا سرد مکعبی خرد شده ۴۰ گرم
- آرد ۸۰ گرم
- آرد بادام یا پودر بادام ۱۸ گرم
- پودر شکر ۲۰ گرم
- نمک یک پنس
- تخم مرغ ۱۷ گرم
مواد لازم برای کرم بادام
- کره ۳۰ گرم
- پودر بادام و یا آرد بادام ۳۰ گرم
- پودر شکر ۳۰ گرم
- تخم مرغ ۳۰ گرم
- آرد یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای مربا توت فرنگی
- توت فرنگی خرد شده ۱۵۰ گرم
- شکر ۲۰ گرم
- آب لیمو یک قاشق چایخوری
- توت فرنگی برای دیزاین ۵ تا ۷ عدد
دستور پخت تارت توت فرنگی با خمیر خانگی
مواد خمیر را به جز تخم مرغ با غذاساز مخلوط کنید و یا با نوک انگشتان تا شبیه خرده نان شود سپس تخم مرغ را اضافه کرده تا خمیر شکل بگیرد.
اصلا ورز ندهید خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر پهن کرده و به همان شکل به مدت ۲ تا ۳ ساعت به یخچال منتقل کنید و یا اگر عجله دارید ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید.
حالا باید خمیر رو منتقل کنید به قالب. دو تا روش هست. یکی اینکه یک قالب رینگی با سایز دلخواه بردارید و خمیر رو به صورت یک نوار برش بدید و دیواره رینگ رو با خمیر بپوشونید و سپس قالب رو روی خمیر پهن شده بذارید و خمیر رو قالب بزنید و کف قالب رو هم با خمیر بپوشونید.
نکته: پیشنهاد میکنم چون در این روش خمیر تارت قبل از پختن داخلش کرم ریخته میشه و بعد مجموعه داخل فر میره باید دقت کنید که درز بین کف و دیواره نباشه و خوب فیکس کنید که کرم به بیرون نفوذ نکنه.
اگر که نگران این موضوع هستید پس از رینگ استفاده نکنید و به جاش از قالب تارت استفاده کنید و به شیوه زیر عمل کنید.
روش دیگه هم اینه که خمیر رو پهن کنید و داخل قالب تارت بذارید و قسمت های اضافی خمیر رو برش بزنید.
در هر حال به هر شیوه ای که خمیر را آماده کردید
حالا قالب یا رینگ حاوی خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کرم بادام آماده شود.
کره به دمای محیط رسیده را با همزن بزنید سپس مابقی مواد به جز تخم مرغ را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه تخم مرغ را طی ۲ مرحله به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کرم شکل بگیرد
این کرم را داخل تارت ریخته و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
دقت کنید. دما و مدت زمان پخت را باید حتما متناسب با فر منزل خودتون تنظیم کنید.
شاید که نیاز باشید دما را بالاتر و یا پایین تر از ۱۶۰ بگذارید و طبیعتاً مدت زمان پخت هم تغییر خواهد کرد.
برای تهیه مربا فرنگی، توت فرنگی و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار داده هم بزنید تا رطوبت آن گرفته شود از روی حرارت برداشته و اب لیمو را اضافه کنید صبر کنید تا خنک شود و تارت هم خنک شود سپس روی تارت از این مربا کشیده و با توت فرنگی تازه تزئین کنید.
نوش جان