استیک زبان با سس قارچ رو امتحان کردید؟ این استیک زبان با سس قارچ خوشمزمون یه رسپی جذاب و خفن داره که ممکنه انگشت ها هم باهاش خورده بشه! پیشنهاد می کنم این استیک زبان مجلسی و خوشمزه رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه استیک زبان گوساله با سس قارچ
- زبان گوساله
- پیاز: یک عدد
- سیر خرد شده: ۳ حبه
- سیر درسته: سه حبه
- دارچین و فلفل و زردچوبه و نمک و زعفران: به میزان لازم
- کره: پنجاه گرم
مواد لازم سس قارچ:
- قارچ: سیصد گرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- آرد: دو الی سه قاشق غذاخوری
- شیر: یک پیمانه
- کره: پنجاه گرم
- سیر خرد شده: دو حبه
- خامه: سه قاشق غذاخوری
- آویشن و نمک و فلفل: به میزان لازم
- آب گوشت: سه قاشق غذاخوری
از سیب زمینی سرخ شده در کنار ظرف سرو استفاده کنید.
دستور تهیه استیک زبان گوساله با سس قارچ
برای شروع ابتدا پیاز و سیر را به همراه ادویه جات تفت داده و بعد زبان گوساله را اضافه میکنیم.
به همراه زعفران و سیر و مقداری نمک و آب میریزیم تا روی زبان رو بپوشونه و میزاریم تا زبان به طور کامل داخل زودپز بپزه حدود دو ساعت و بعد پوست روی زبان رو می گیریم و به صورت استیک برش می زنیم و داخل کره تفت میدیم تا رنگ دو طرف برش ها کامل تغییر کنه.. داخل قابلمه جدود 4 ساعت زمان برای پخت لازمه.
برای تهیه ی سس ابتدا قارچ را به همراه آبلیمو داخل تابه ریخته تا آب قارچ کشیده بشه و بعد سیر و کره میزنیم و آرد رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و در نهایت کم کم شیر اضافه میکنیم و خامه میزنیم تا غلیظ بشه و بعد آبگوشت و آویشن و نمک و فلفل میزنیم و در نهایت در کنار زبان و سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم طعمش محشره حتما امتحان کنید. نوش جان
نکات مهم پخت استیک زبان گوساله با سس قارچ
- موقع خرید زبان دقت کنید تازه باشه.
- بعد از خرید اضافات انتهای زبان و غدد آن را جدا کنید.
- زبان را زیر شیر آب گرفته و روش چاقو بکشید تا کثیفی روی زبان شسته بشه.
- یکبار زبان را بجوشانید و آب را دور بریزید و مجدد در آب جوش بذارید تا با سبزیجات و ادویه به مدت چهار ساعت بپزه.
- بعد از چهار ساعت با چنگال چک کنید. اگر چنگال به راحتی وارد گوشت شد پخت اولیه انجام شده.
- تا زبان از داغی نیفتاده پوست را جدا کنید که اگر سرد بشه اینکار کمی سخت میشه.
- ابتدا زبان را برش زده و بعد در کره سرخ کنید که برای اینکار باید بذارید زبان خنک بشه تا برشها صاف و یکدست بشه..
- برای سس غذا از آبی که زبان داخلش پخته شده استفاده کنید.