استیک زبان با سس قارچ رو امتحان کردید؟ این استیک زبان با سس قارچ خوشمزمون یه رسپی جذاب و خفن داره که ممکنه انگشت ها هم باهاش خورده بشه! پیشنهاد می کنم این استیک زبان مجلسی و خوشمزه رو امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه استیک زبان گوساله با سس قارچ

  • زبان گوساله
  • پیاز: یک عدد
  • سیر خرد شده: ۳ حبه
  • سیر درسته: سه حبه
  • دارچین و فلفل و زردچوبه و نمک و زعفران: به میزان لازم
  • کره: پنجاه گرم

مواد لازم سس قارچ:

  • قارچ: سیصد گرم
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • آرد: دو الی سه قاشق غذاخوری
  • شیر: یک پیمانه
  • کره: پنجاه گرم
  • سیر خرد شده: دو حبه
  • خامه: سه قاشق غذاخوری
  • آویشن و نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آب گوشت: سه قاشق غذاخوری

از سیب زمینی سرخ شده در کنار ظرف سرو استفاده کنید.

دستور تهیه استیک زبان گوساله با سس قارچ

طرز تهیه استیک زبان گوساله با سس قارچ

برای شروع ابتدا پیاز و سیر را به همراه ادویه جات تفت داده و بعد زبان گوساله را اضافه میکنیم.

به همراه زعفران و سیر و مقداری نمک و آب میریزیم تا روی زبان رو بپوشونه و میزاریم تا زبان به طور کامل داخل زودپز بپزه حدود دو ساعت و بعد پوست روی زبان رو می گیریم و به صورت استیک برش می زنیم و داخل کره تفت میدیم تا رنگ دو طرف برش ها کامل تغییر کنه.. داخل قابلمه جدود 4 ساعت زمان برای پخت لازمه.

برای تهیه ی سس ابتدا قارچ را به همراه آبلیمو داخل تابه ریخته تا آب قارچ کشیده بشه و بعد سیر و کره میزنیم و آرد رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و در نهایت کم کم شیر اضافه میکنیم و خامه میزنیم تا غلیظ بشه و بعد آبگوشت و آویشن و نمک و فلفل میزنیم و در نهایت در کنار زبان و سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم طعمش محشره حتما امتحان کنید. نوش جان

نکات مهم پخت استیک زبان گوساله با سس قارچ

  • موقع خرید زبان دقت کنید تازه باشه.
  • بعد از خرید اضافات انتهای زبان و غدد آن را جدا کنید.
  • زبان را زیر شیر آب گرفته و روش چاقو بکشید تا کثیفی روی زبان شسته بشه.
  • یکبار زبان را بجوشانید و آب را دور بریزید و مجدد در آب جوش بذارید تا با سبزیجات و ادویه به مدت چهار ساعت بپزه.
  • بعد از چهار ساعت با چنگال چک کنید. اگر چنگال به راحتی وارد گوشت شد پخت اولیه انجام شده.
  • تا زبان از داغی نیفتاده پوست را جدا کنید که اگر سرد بشه اینکار کمی سخت میشه.
  • ابتدا زبان را برش زده و بعد در کره سرخ کنید که برای اینکار باید بذارید زبان خنک بشه تا برش‌ها صاف و یکدست بشه..
  • برای سس غذا از آبی که زبان داخلش پخته شده استفاده کنید.