دنبال منایع کلسیم میگردین، لوبیا سفید یکی از اونهاست! این سوپ یه غذای زمستونی دم دستی برای شب هایی که رو به سردتر شدن میره است ….
اگه تره فرنگی ندارین از پیازچه هم میتونین استفاده کنید. ترخون هم ممکنه الان کم شده باشه و همهجا در دسترس نباشه، در این صورت جعفری رو جایگزین کنید که اونم طعم خوبی به سوپ میده!
مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا سفید و سیب زمینی
- لوبیا سفید ۱ پیمانه
- تره فرنگی ۲ عدد
- سیب زمینی ۳ عدد متوسط مکعبی خرد شده
- کره یا روغن به مقدار لازم
- ترخون تازه ۲ قاشق سوپخوری یا ترخون خشک ۱ قاشق سوپخوری
- آویشن یا اوریگانو ۱/۴ قاشق چایخوری
- استاک سبزیجات یا گوشت ۲ لیتر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- جعفری خرد شده مقداری برای سرو
دستور پخت سوپ لوبیا سفید و سیب زمینی بدون گوشت و مرغ
خوب از روز قبل برای خیساندن لوبیا اقدام کنید و سپس لوبیا سفید را با مقداری آب بپزید تا نرم شده و آب آن تا حد ممکن کشیده شود.
برا یشروع به پخت ابتدا در قابلمهای کمی کره یا روغن بریزید و تره فرنگی خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
سپس سیب زمینی خرد شده و لوبیا و استاک سبزیجات، آویشن و مقداری نمک و فلفل به خوراک اضافه کنید و صبر کنید تا سیبزمینی بپزد و سوپ تقریبا جا بیفتد.
سپس ترخون را اضافه و صبر کنید سوپ غلیظ شود و به هنگام سرو روی آن جعفری خرد شده بپاشید.