لیوان استفاده شده ۲۵۰ میلی لیتر است. (معادل لیوان دسته دار فرانسوی)
مواد لازم برای تهیه شیرینی مثلثی فندقی
مواد لازم برای خمیر
- ۲۰۰ گرم کره نرم هم دمای محیط
- نصف لیوان شکر
- ۲ عدد تخم مرغ
- نصف بسته بکینگ پودر (معادل ۵ گرم یا ۱ ق چ سر پر)
- ۳/۵ لیوان آرد
- ۱ پنس نمک
برای مواد میانی
- 4 تا 5 قاشق غذاخوری مارمالاد قیسی
برای مواد رویه
- ۲۰۰ گرم کره
- نصف لیوان شکر
- 5 تا 6 قاشق غذاخوری آب
- ۴۰۰ گرم فندق پودر شده
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ قاشق چایخوری)
برای تزئین
- ۲۵۰ گرم شکلات تلخ (آب شده به روش بن ماری)
دستور پخت شیرینی مثلثی فندقی
همه مواد خمیر را داخل ظرف گودی بریزید و ورز دهید و خمیر بدست آمده را داخل نایلون بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر استراحت کرده را بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه به اندازه سینی فرتان باز کنید.
خمیر را با کاغذ روغنی زیرش داخل سینی فر انتقال دهید و روی کل سطح خمیر مارمالاد قیسی بمالید و بعد مواد رویه را تهیه کنید قابلمه کوچکی را روی حرارت بگذارید و کره را داخلش بریزید و آب کنید و سپس شکر را اضافه کنید و بعد فندق پودر شده و دارچین و وانیل و آب را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن روی سطح خمیر به اندازه مساوی بریزید و پخش کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه کنترل شده بپزید.
شیرینی ها را از فر خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه برش بزنید ابتدا به شکل مربع برش بزنید و بعد مربع ها را از وسط به شکل مثلثی برش بزنید.
شکلات را به روش بن ماری روی بخار کتری آب کنید و قسمت کناره شیرینی های خنک شده را داخلش فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و بعد از اینکه کاملا شکلات بسته شد شیرینی ها را داخل ظرف سرو بگذارید.