برای تهیه کوکوی سیب زمینی با اسفناج و پنیر پیتزا میشه انواع دیگر پنیر مثل پنیر موتزرلا، گودا یا پنیرهای خوش طعم رو به دلخواه با اون جایگزین کرد.

همینطور که میدونین سیب زمینی جزو دسته موادیه که با هر نوع پنیری خوشمزه میشه.


مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با اسفناج و پنیر پیتزا

  • سیب زمینی ۶۰۰ گرم
  • اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پنیر موتزرلا یا هر پنیر دیگر به انتخاب ۱۰۰ گرم
  • جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • کره یا روغن (ترجیحا زیتون) به مقدار لازم

دستور پخت کوکوی سیب زمینی با اسفناج و پنیر پیتزا

kuku-sibzamini-esfenaj

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به همراه آب سرد و مقداری نمک در قابلمه بریزید و بگذارید حدود بیست دقیقه یا تا زمانی که چنگال داخل آن فرو رود بپزد.

در این مدت اسفناج خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

سیب زمینی‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا خارج و خنک شود سپس دو قاشق سوپخوری کره ذوب شده یا روغن به آن اضافه و با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.

پوره سیب زمینی‌را با جوز هندی، نمک و فلفل به خوبی مزه‌دار کنید و سپس اسفناج و تخم‌مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

کف و دیواره قالب گرد به قطر ۲۴ سانتیمتر را با مقداری روغن چرب کنید و نیمی از مایه سیب زمینی را کف آن به طور یکنواخت پهن کنید و روی آن پنیر رنده شده بپاشید سپس با بقیه مایه سیب‌زمینی روی آن را بپوشانید.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید تا حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد و طلایی شود.

Rate this post