این سوفله مرغ با نان تست یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه اس که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ با نان تست
- نان تست
- سینه مرغ خرد شده یک مرغ متوسط
- قارچ خورد شده ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه زرد و قرمز و سبز خلالی برش داده
- کره شده ذوب شده ۷۵ گرم
- پنیر پیتزا حدود ۲ پیمانه
مواد لازم سس بشامل
- کره ۲۵ گرم
- آرد یک قاشق سوپخوری
- شیر یک لیوان
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت سوفله مرغ با نان تست و سس بشامل
برای تهیه سس بشامی ابتدا کره را داخل تابه ریخته تا ذوب شود بعد آرد را ریخته و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و کمی تفت داده شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا مواد غلظت پیدا کند.
حرارت باید ملایم بوده و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی مواد به غلطت رسید از حرارت بردارید.
در تابه ای مرغهای مزه دار شده را ریخته و با حرارت بالا تفت بدید تا مرغها پخته شوند ولی آب نیوفتد.
بعد ازینکه مرغها پختن قارچ رو اضافه کنید و با همان حرارت بالاتفت بدید که قارچ آب نیندازد حالا فلفل دلمه ها رو بریزید و حرارت رو خاموش کنید.
فلفل دلمه باید در اواخر پخت اضافه شود که عطرش رو حفظ کنه و گوشتی باشه. حالا مخلوط رو با سس ترکیب کنید. به اندازه دلخواهتون سس بریزید.
نان تستها رو دور گیری کنید و کف قالب چرب شده کنارهم بچینید طوری که فضای خالی بینشون نباشه. بعد روی نانها رو با قلمو کره آب شده زده و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده تا کمی برشته شود.
مخلوط را روی نان تست های برشته شده بريزيد ومقداری پنیر پیتزا ریخته و نان تست رو بصورت مثلثی روش قرار بدید و روی نانهارو کره مال کنید. سوفله رو در فر ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید تا تا زمانی که آماده شود.