این سوفله مرغ با نان تست یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه اس که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.


مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ با نان تست

  • نان تست
  • سینه مرغ خرد شده یک مرغ متوسط
  • قارچ خورد شده ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه زرد و قرمز و سبز خلالی برش داده
  • کره شده ذوب شده ۷۵ گرم
  • پنیر پیتزا حدود ۲ پیمانه

مواد لازم سس بشامل

  • کره ۲۵ گرم
  • آرد یک قاشق سوپخوری
  • شیر یک لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت سوفله مرغ با نان تست و سس بشامل

طرز تهیه سوفله مرغ با نان تست

برای تهیه سس بشامی ابتدا کره را داخل تابه ریخته تا ذوب شود بعد آرد را ریخته و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود و کمی تفت داده شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا مواد غلظت پیدا کند.

حرارت باید ملایم بوده و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی مواد به غلطت رسید از حرارت بردارید.

در تابه ای مرغهای مزه دار شده را ریخته و با حرارت بالا تفت بدید تا مرغها پخته شوند ولی آب نیوفتد.

بعد ازینکه مرغها پختن قارچ رو اضافه کنید و با همان حرارت بالاتفت بدید که قارچ آب نیندازد حالا فلفل دلمه ها رو بریزید و حرارت رو خاموش کنید.

فلفل دلمه باید در اواخر پخت اضافه شود که عطرش رو حفظ کنه و گوشتی باشه. حالا مخلوط رو با سس ترکیب کنید. به اندازه دلخواهتون سس بریزید.

نان تستها رو دور گیری کنید و کف قالب چرب شده کنارهم بچینید طوری که فضای خالی بینشون نباشه. بعد روی نانها رو با قلمو کره آب شده زده و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده تا کمی برشته شود.

مخلوط را روی نان تست های برشته شده بريزيد ومقداری پنیر پیتزا ریخته و نان تست رو بصورت مثلثی روش قرار بدید و روی نانهارو کره مال کنید. سوفله رو در فر ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید تا تا زمانی که آماده شود.