شیرینی نازوک ارمنی بسیار خوشمزه و دلچسب که به اگه همراه یک استکان چای میل کنید خیلی بیشتر از طعمش لذت خواهید ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نازوک ارمنی
مواد لازم برای خمیر
- یک پیمانه شیر ولرم
- 100 گرم کره در دمای محیط
- 2 عدد تخم مرغ
- 10 گرم خمیر مایه خشک فوری
- 100 گرم شکر
- نوک قاشق چای خوری نمک
- یک قاشق مرباخوری زردچوبه
- 500 تا 600 گرم آرد (حتما به تدریج اضافه شود تا متوجه شوید چه مقدار لازم است.)
مواد لازم برای فیلینگ
- 100 گرم کره در دمای محیط
- 100 گرم شکر
- 5 گرم زردچوبه
مواد لازم برای رومال
- 1 زرده تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری شیر
دستور پخت شیرینی نازوک ارمنی به روش اصلی
برای شروع ابتدا در یک کاسه بزرگ، شیر ولرم را با کره، تخم مرغ، نمک، زردچوبه و خمیر مایه فوری مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کرده و با دستگاه یا با دست ورز بدهید. خمیر باید لطیف و کمی چسبناک باشد.
سپس، در ظرفی که چرب شده در مکانی گرم, یک تا یک ساعت و نیم استراحت بدهید.
در این فاصله مواد فیلینگ را آماده کنید. کره، شکر و زردچوبه را با چنگال مخلوط و نرم کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید. با وردنه آن را کاملا پهن کنید. روی یک سمت خمیر، نصف مواد فیلینگ را بمالید، خمیر را تا کنید.
مجددا باقیمانده فیلینگ را روی یک سمت خمیر بمالید، یکبار دیگر تا بزنید. با وردنه روی خمیر بکشید تا یکدست شود.
پس از آن با کاتر یا چاقوی تیز خمیر را به قطعات یک اندازه تقسیم کنید. خمیر ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید و رومال کنید.
در فری که با دمای 190 درجهسانتی گراد گرم شده، حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید. پس از پخت هنگامی که شیرینی ها هنوز گرم هستند با عسل رومال کنید.