این سوهان عسلی بدون کنجد خیلی آسونه و فوری دست میشه و همچنین خوشمزه ترین مدل سوهانه، پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی بدون کنجد
- سوهان عسلی
- بادام نگین شده 1/2 پیمانه
- شکر 1/2 پیمانه
- عسل دو قاشق غذاخوری
- روغن مایع یا کره 2 قاشق غذاخوری
- زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
آموزش طرز تهیه سوهان عسلی بدون کنجد
برای شروع ابتدا بادام نگین شده یا خلال بادام را به همراه شکر و عسل و روغن مایع درون ظرف تفلون ریخته و روی حرارت متوسط میگذاریم.
هر از گاهی مواد را هم میزنیم دقت کنید زیاد مواد نباید هم بخورد چون سوهان روغن پس میدهد بعد از اینکه رنگ شکر و خلال بادام کمی برگشت و طلایی شد زعفران دم کرده را اضافه کرده و مواد را هم زده تا یکدست شود در این مرحله داخل لیوان کمی اب سرد ریخته و از مواد سوهان مقدار کمی داخل آب میچکانیم.
اگر مواد سوهان داخل آب حل شد هنوز باید روی حرارت بماند اگر مواد سوهان داخل آب خودش را گرفت و شکننده شد آن موقع سوهان آماده میباشد.
از مواد سوهان به فاصله در سینی به کمک قاشق چای خوری به اندازه دلخواه ریخته و روی آن را با خلال پسته تزئین میکنیم.
نکته: دوستان با حجم بالا سوهان درست کردن کمی مشکل ساز میباشد برای اینکه در حین کار با مشکل مواجه نشوید حرارت را خیلی ملایم کرده و شعله پخش کن زیر مواد گذاشته تا به راحتی بتوانید به درست کردن سوهان ادامه دهید.
برای درست کردن بادام نگین شده بادامها را درون آب جوش ریخته و روی ظرف را پوشانده نیم ساعت میگذاریم تا کاملا بادام ها خیس بخورد بعد انها را از پوست جدا کرده و بادام ها را نگینی خرد میکنیم.