کوکی اسنیکرز رو امتحان کردید؟ اگر عاشق کره بادام و بادام زمینی هستید فقط کافیه یبار تستش کنید دیگه مشتری دائمیش میشید. این کوکی اسنیکرز فوق العاده رو بشدت پیشنهاد میکنم که حتما درستش کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی اسنیکرز
- آرد ۱۸۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
- کره نرم ۹۰ گرم
- کره بادام زمینی ۱۱۰ گرم
- پودر قند ۸۰ گرم
- بادام زمینی خرد شده ۷۰ گرم (کره من داخلش خرده های بادام داشت)
- تخم مرغ متوسط ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- اسنیکرز ۲ عدد خرد شده
طرز تهیه کوکی اسنیکرز با شکر قهوه ای و بادام زمینی
برای شروع ابتدا آرد و جوش شیرین و نمک رو الک کنید و کنار بزارید. داخل سینی کاغذ بندازید.
کره نرم شکر قهوه ای و پودر قند الک شده را با دور تند همزن بزنید تا کرمی بشه و ۷۰ درصد از دانه های شکر باید در این مرحله حل بشه و بعد تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن ترکیبشون کنید.
حالا کره بادام اضافه و ۳۰ ثانیه مخلوط کنید. سپس مواد خشک رو اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. در نهایت بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه ۲۰ تا ۲۵ گرمی بردارید و در دست گرد کنید و با فاصله در سینی فر بچینبد. روی کوکی ها تکه های اسنیکرز برش خورده قرار بدید و کمی فشار بیارید که به کوکی بچسبه.
سینی را به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید یا تا زمانی که کمی از اطراف طلایی بشه.
بعد از اینکه از فر خارج کردید و خنک شدن کامل در ظرف دربسته به مدت سه روز در دمای محیط و یک هفته در یخچال قابل نگهداری هست.
نکات مهم پخت کوکی اسنیکرز
- میتونید از کره بادام معمولی و خونگی بدونه تکه های بادام استفاده کنید.
- من معمولا مغزهای رو روز قبل تست میکنم داخل سینی پهنشون میکنم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر داغ تست میکنمشون تو این فاصله چند بار زیر و رو میکنم تا یکدست تست بشن.