باقلوا بادام خوشمزه ترین و قشنگترین باقلوا هست به نظر من. واقعا که عجیب خوشمزست! با خمیر خانگی درست میشه و بدون نیاز به خمیر یوفکا. امیدوارم که درست کنید از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا بادام

مواد لازم برای خمیر یا لواش

  • کره ۲۵ گرم
  • شیر یک چهارم پیمانه
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک یک پنس (بین دو انگشت)
  • آرد سفید به میزان لازم

مواد میانی

  • پودر بادام ۵۰۰ گرم
  • پودر شکر ۲۰۰ گرم
  • پودر هل یک قاشق سوپ خوری
  • روغن جامد دو قاشق سوپ خوری
  • گلاب به میزان لازم

مواد لازم برای شربت

  • شکر ۳۰۰ گرم
  • گلاب یک دوم پیمانه
  • آب یک دوم پیمانه

طرز تهیه باقلوا بادام

طرز تهیه باقلوای بادام خانگی

برای شربت همه مواد با هم مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا شکر حل شود و یکی دو جوش بزند کافیه. بزارین کنار.

برای خمیر مواد مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد زیاد آرد نزنید تا خمیر سفت نشود، آرد کم کم اضافه کنید. خمیر به دو قسمت تقسیم کنید یکی برای زیر و یکی رو. کف سینی با روغن جامد چرب کنید و خمیر روی سطح صافی با وردنه پهن کنید و کف قالب بزارین.

برای مواد میانی پودر بادام که با پوست آسیاب شده و پودر شکر هل و روغن جامد با هم مخلوط کنید ورز دهید حالا کم کم گلاب اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد مراقب باشین نباید شل بشه بعد روی خمیر یکدست پهن کنید با وردنه غلطکی خوب فشرده و صاف کنید.

با یک فرچه و کمی گلاب سطح بادام مرطوب کنید بعد خمیرلواش روی سطحی باز کنید و روی لایه بادامی بزارین، با وردنه روی سطح خمیر بکشین تا صاف شود. حالا با یک چاقو به صورت لوزی برش بزنید.

دو تا سه قاشق غذاخوری روغن جامد آب کنید و داغ روی خمیر بریزین و روی تمام سطح پخش کنید. بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا روغن جذب شیرینی شود و سطح شیرینی سفید شود.

از فر که بیرون آوردین شربت داغ روی خمیر بریزین نیاز نیست همه شربت بریزین فقط سطح خمیر شربت بریزین تا به خورد شیرینی برود. کمی که از داغی افتاد، روی سینی بایک سینی دیگر بپوشانید و اجازه بدین توی محیط خنک شود.

بعد به مدت چهار الی پنج ساعت داخل فریزر قرار دهید بعد از این زمان از فریزر بیرون آورده و هم دمای محیط که شد با یک چاقوی تیز برش بزنید و نوش جان کنید.

نکته: سینی استفاده شده برای این دستور ۱۳ در ۱۸ هست. (برای یک سینی ۲۵ در ۳۵ میزان مواد باید دو برابر کنید.)