این کوکی شکلاتی اسمارتیزی یه کوکی خوش رنگ و جذابه که درست کردنش فوق العاده راحته و خیلی سریع هم آماده میشه! بریم برای مقدار مواد اولیه برای پخت این کوکی شکلاتی اسمارتیزی.
مواد لازم برای تهیه کوکی اسمارتیزی
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- 1 لیوان روغن مایع
- 3 لیوان آرد
- 2 قاشق غذاخوری سرپر پودرکاکائو
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری وانیل
- اسمارتیز (شکلات تکه ای، کشمش یا گردو به مقدار لازم به دلخواه)
طرز تهیه کوکی شکلاتی اسمارتیزی
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو 7 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. سپس روغن رو بهش اضافه کرده و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
چند قاشق از آرد رو برداشته و بقیه ی آرد و پودرکاکائو و بکینگ پودر رو خوب با هم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و داخل مایه می ریزیم و با دست شروع به مخلوط کردن و ورز دادن می کنیم.
در صورت نیاز اون چند قاشق آرد رو هم بهش اضافه میکنیم. در نهایت باید خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم. دستکش پوشیده و از خمیر گلوله هایی به اندازه یه گردوی بزرگ برداشته و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله می چینیم.
روی هر گلوله چند تا اسمارتیز فشار داده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10 تا 15 دقیقه می ذاریم.
حتما با خلال دندون چک کرده و سپس بیرون میاریم و وقتی خنک شد از کاغذ جدا می کنیم.
نکات مهم پخت کوکی شکلاتی اسمارتیزی
- میزان آرد بسته به جنسش متفاوته، پس آخرای آرد رو با احتیاط اضافه کنید، خمیر نرم و لطیفی لازم داریم.
- کوکی ها رو که گرد کردین به هیچ عنوان پهن نمی کنیم فقط با کمی فشار دادن اسمارتیز ها رو روش قرار میدیم.کوکی داخل فر خودش پهن میشه.
- گلوله هاتون رو کاملاً گرد کنید بطوریکه هیچ ترکی نداشته باشن.
- وقتی سینی اول رو داخل فر گذاشتین، روی بقیه خمیر رو با سلفون بپوشونید تا خمیر خشک نشه.
- به جای اسمارتیز میشه از گردو، کشمش یا یه تیکه شکلات هم استفاده کرد که من روی چندتا یه تیکه شکلات سفید گذاشتم.
- زمان پخت تقریبی هستش، بسته به فر شما متغیره، حتما بعد از 10 دقیقه با خلال چک کنید. اگه زیاد داخل فر بمونه خشک میشه.