کوکی نسکافه ای یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین کوکی ها رو براتون آوردم که خیلی راحت می تونید تو خونه آماده اش کنید. این کوکی نسکافه ای با شکر قهوه ای درست میشه و همچنین توش از شکلات چیپسی هم استفاده شده که طعمش رو واقعا بی نظیر می کنه.
مواد لازم برای تهیه کوکی نسکافه ای
- 1 عدد تخم مرغ
- 90 گرم کره به دمای محيط رسیده
- 90 گرم شکر قهوه ای
- 90 گرم آرد قنادی
- 50 گرم شکلات چیپسی نسوز
- 35 گرم پنیر ماسکارپونه
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری پودرکاکائو
- 1 قاشق چای خوری عسل
- نوک قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق غذاخوری نسکافه خالص + 1 قاشق غذاخوری آب
دستور تهیه کوکی نسکافه ای با شکر قهوه ای و شکلات چیپسی
برای شروع ابتدا کره و شکر و وانیل رو 7 دقیقه با دور تند همزن زده تا کاملا سبک بشه. سپس تخم مرغ رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم.
حین کار دورگیری فراموش نشه. مخلوط آب و نسکافه (که هم زدیم)، عسل و پودرکاکائو و پنیر رو هم بهش اضافه کرده و با همزن مواد رو خوب هم می زنیم.
در حین کار مجدد دورگیری می کنیم. سپس شکلات چیپسی رو هم بهش اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم. حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی 2 تا 3 مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.
خمیر چسبیده و شلی داریم. روی خمیر رو با نایلون پوشونده و 2 ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد از این زمان از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو جدا کرده و در دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم.
روی خمیر رو خیلی کم با دست صاف می کنیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 سانتی گراد به مدت تقریبی 12 دقیقه می ذاریم تا زیر کوکی ها تغییر رنگ بده.
نکات مهم تهیه کوکی نسکافه ای
- خمیر کوکی چسبنده اس، به اشتباه آرد اضافه به خوردش ندین که کوکی ها سفت میشه.
- زمان پخت کوکی ها زیاد نشه، کوکی هنگام بیرون اومدن از فر نرم هستش اما از حرارت که بیوفته خودش رو می گیره و به راحتی از کاغذ جدا میشه، پس بیشتر داخل فر نزارین.
- به دلخواه می تونید به خمیر کوکی گردو یا مغز دلخواه هم اضافه کرد.
- کوکی ها رو که از کاغذ روغنی جدا کردین، داخل ظرف دربسته نگه دارین.
- بجای نسکافه می توان از 2 قاشق غذاخوری قهوه دم کرده هم استفاده کرد.