این اسلایس گردو یه شیرینی خوشمزه و پرطرفداره که دستور پخت نسبتا راحت و ساده ای داره و ماندگاری خوبی هم داره و برای پذیرایی از مهمون ها هم انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسلایس گردویی

مواد کراست

  • آرد سه صفر ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
  • کره به دمای محیط رسیده ۹۰ گرم
  • پودر قند ۷۰ گرم
  • تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۱ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه ۲۵ گرم

مواد رویه

  • شکر سفید یا قهوه ای ۷۰ گرم
  • کره ۴۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۵ گرم
  • عسل ۱۰۰ گرم
  • نسکافه ۱ قاشق چای خوری
  • آب جوش ۱ قاشق غذاخوری
  • گردو ریز نگینی شده ۱۳۰ گرم

برای اینکه طعم نسکافه قوی تر بشه ۱‌و نیم قاشق چای خوری نسکافه استفاده کردم.

میتونید نسکافه رو حذف کنید ولی با نسکافه طعمش محشر میشه.

طرز تهیه اسلایس گردو

طرز تهیه شیرینی اسلایس گردویی

کف قالب ۳۰ * ۲۰ را با کره نرم یا روغن جامد چرب کنید.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. کره و پودر قند را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود، بین کار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمت‌های کره یکنواخت همزده شود.

تخم مرغ و وانیل را اضافه و ۱ دقیقه با دور تند هم بزنید. خامه را اضافه در حد مخلوط شدن هم بزنید. در پایان مخلوط مواد خشک را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.

خمیر کراست را در قالب پهن کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید. (در فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر)

در این فاصله مواد رویه را آماده کنید. شکر قهوه ای، کره، خامه و عسل را مخلوط کرده روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا شکر حل شده مواد یکدست شود.

طرز تهیه اسلایس گردو

صبر کنید مواد ۳ دقیقه بجوشد. سپس گردو نگینی و نسکافه حل شده را اضافه و مخلوط کرده مواد ۲ دقیقه دیگر بجوشد.

کراست پخته شده را از فر درآورید بلافاصله مواد رویه گرم را روی کراست پخته شده پهن کرده سپس مجددا در فر قرار دهید با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه.

سپس از فر در آوردید صبر کنید در محیط بماند و کاملا خنک شود و بعد دور تا دور شیرینی را با کارد از قالب جدا کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.

من به ابعاد ۳ * ۳ سانت برس زدم و حدود ۴۸ اسلایس به دست آمد. ماندگاری در طرف دربسته در یخچال به مدت ۳ هفته است.  بافت این شیرینی اسلایس گردو نرم و عالیه. نوش جان


روش دوم

طرز تهیه اسلایس گردویی

لاکچری‌ و خوشمزه ولی خیلی راحت و بدون قالب خاصی میشه برای عید درستش کرد! اینقدر این شیرینی خوشمزه ست که قول میدم همه ی مهمونات از هنر و سلیقه ت حرف میزن!

مواد لازم

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودرقند ۷۰ گرم
  • آرد ۲۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری

مواد رویه

  • گردو نگینی شده ۱۳۰ گرم
  • شکر سفید یا شکر قهوه ای ۷۰ گرم
  • عسل ۳ ق غ پر معادل ۷۰ گرم
  • نسکافه (دلخواه) من ۲ قاشق چای خوری نسکافه فوری رو تو ۱ قاشق آبجوش حل کردم
  • خامه ۲۵ گرم
  • کره ۴۰ گرم

طرز تهیه

کره و پودرقند رو با دور تند هم بزنید تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید.

در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو روش الک کنید با نوک انگشت یا با دور کند همزن خمیر رو جمع کنید.

قالب ۲۰*۳۰ رو با کره چرب کنید پ خمیر رو پهن کنید اگه حالت چسبنده داشت یه مشما روش بندازید تا راحت بتونید پهنش کنید.

روش چند تا چنگال بزنید و تو فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه یک ربع بزارید بپزه.

تو این فاصله مواد رویه رو آماده کنید.

کره، شکر، خامه و عسل رو تو تابه بریزید و روی حرارت بزارید.

وقتی شکر آب شد گردو و به دلخواه نسکافه رو اضافه کنید و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید.

خمیر شیرینی رو از فر دربیارید و بلافاصله مواد رویه رو همینطور داغ روش بریزید دوباره برگردونید تو فر و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه بزارید بپزه.

وقتی از فر در آوردید بزارید کاملا سرد بشه بعد به سایز دلخواه برش بدید.