سینه مرغ شکم پر با زرشک و گردو یه روش متفاوت و شیک و مجلسیه برای پختن سینه مرغ هست که میتونید به همراه زرشک پلو یا باقی پلو یا برنج ساده یا حتی با نون سرو کنید.
سینه مرغ مغردار با زرشک و گردو برای مهمونیها یه انتخاب خیلی خوبه که تقریبا همه افراد هم طعمش رو دوست دارند. امیدوارم این سینه مرغ پر شده با زرشک و گردو رو درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ شکم پر با زرشک و گردو
- سینه مرغ (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست)
- یک عدد پیاز بزرگ
- سه قاشق گردوی ریز خرد شده
- چهار قاشق زرشک
- دو قاشق جعفری ریز خرد شده
- دو قاشق رب انار
- در صورت تمایل کمی شکر یا عسل
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور پخت سینه مرغ شکم پر با زرشک و گردو مرحله به مرحله
برای شروع ابتدا پوست و استخوانی که در قسمت پایین سینه مرغ وجود داره رو به آرومی رو جدا میکنیم به طوری که گوشت مرغ آسیبی نبینه.
سپس از قسمت بالای سینه مرغ با یک چاقوی تیز به صورت طولی یک شکاف ایجاد میکنیم.
اندازه شکاف باید طوری باشه که داخل سینه مرغ کامل باز بشه اما قسمت بالا و پایین و اطراف سینه مرغ نباید باز بشه تا بتونیم داخلش رو با مواد پر کنیم.
بعد از برش دادن، باید سینه مرغ رو مزه دار کنیم. برای اینکار مرغ رو به نمک و فلفل سیاه و آب زعفران آغشته میکنیم و حدود یک ساعت میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه و عطر زعفران رو بگیره.
برای آماده کردن مواد میانی یک عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه به همراه کمی روغن و به دلخواه کمی کره تفت بدید تا طلایی بشه.
سپس گردو رو که ریز خرد کردید و زرشک رو که از یک ربع قبل خیس دادید به همراه جعفری ریز خرد شده و رب انار و در صورت دلخواه کمی شکر یا عسل و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل تابه بریزید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید و مواد رو کمی با هم تفت بدید تا طعم مواد به خورد هم بره.
سپس سینه مرغ مزه دار شده رو از یخچال خارج کنید و داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید.
برای پختن سینه مرغ شکم پر بدون فر، داخل یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن به همراه کره بریزید، سپس سینه های پر شده رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده اضافه کنید.
به دلخواه میتونید حدود یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت بدید و با نصف استکان آب جوش مخلوط کنید و سپس به همراه زعفران به مرغ اضافه کنید.
درب تابه رو بذارید و زمان بدید تا سینه های مرغ با حرارت کم به آرومی پخته بشه و گردو روغن پس بده. حدود نیم ساعت بعد سینه های مرغ رو به آرومی برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه.
پس گذشت حدود 20 دقیقه سینه مرغ شکم پر با زرشک و گردو آماده سرو هست. به دلخواه میتونید سینه های شکم پر رو از عرض برش بزنید یا به صورت درسته سرو کنید. با برنج کته یا آبکش زعفرانی یا زرشک پلو و باقالی پلو هم خیلی خوب میشه. نوش جان
روش دوم
طرز تهیه سینه مرغ شکم پر
برای درست کردن این غذای خاص و خوشمزه نیاز دارید به سینه مرغ بدون استخوان
اول بریم مواد میانی داخل سینه رو آماده کنیم.
یه مقدار کره و روغن ریختم داخل ماهی تابه بعد پیاز داغ فراووون و گردوی نگینی ریز خرد شده کشمش شسته.
انواع آلو شسته و خیس خورده طعم و مزه آلوها ترش و شیرین باشه زرشک بیشتر. فلفل و دارچین همه رو بریزید داخل تابه و یه تفت بدید مزه ها به خورد هم برن.
در آخر من یه قاشق غذاخوری رب انار رقیق بهش اضافه کردم و رفت کناری منتهی این سری از آب انار تازه استفاده کردم در حد دو سه قاشق کافیه.
با یه کارد تیز خیلی آروم از بالای سینه شروع کنید سینه رو دو لایه باز کنید نزارید کنارهای سینه جدا بشه میخوایم یه حفره داشته باشیم. بعد اینکه حفره آماده شد از مواد میانی با قاشق بدین داخلش و کاملا پر کنید سری به سری مواد آلویی رو بدید ته سینه و آروم فشار بدید. من ایندفعه خیلی داخل سینه هارو پر کردم.
من خیلی کم زردچوبه و نمک زدم به سینه های پر شده و میرن داخل روغن داغ سرخ بشن.
دو طرف سینه ها کاملا سرخ بشن. اصلا مواد بیرون نمیریزه تمیز و مرتب.
وقتی سرخ شدن یه بوته پیاز رو حلقه حلقه کنید به همراه دو سه حبه سیر و نمک و فلفل و دارچین و مقداری آب و زعفران فراووون دم بزارید میتونید مثل من از یک قاشق چای خوری رب هم استفاده کنید خیلی کم آب بدید روش با حرارت ملایم بزارید تا پختش کامل بشه.
این مرغ بینظیره خیلی هم خوشمزه ست.