دسر سینه مرغ دروغین یا دسر یالانجی تاووک گوسو تاتلیسی (yalanci tavuk göğsü tatlısı) یه دسر خوشمزه ترکیه ای هست که برخلاف اسمش توش مرغ نداره و معنی فارسیش میشه دسر سینه مرغ دروغین.

تو ترکیه یه دسر به اسم تاووک گوعسو دارن یعنی دسر سینه مرغ که داخلش واقعا سینه مرغ داره و این دسری که امروز آموزش میدم خیلی بافتش شبیه اونه اما داخلش مرغ نداره به همین دلیل اسمش سینه مرغ دروغینه. کلا طعم فرنی و و پودینگ داره و بافتش بسیار نرم و لطیفه.


مواد لازم برای تهیه دسر سینه مرغ دروغین ترکیه

  • ۱۲۵ گرم کره و یا مارگارین
  • ۱ لیوان سر پر آرد سفید
  • ۱ لیتر شیر
  • ۱ لیوان شکر
  • ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ قاشق چای‌خوری)

مواد رویه

  • پودر پسته به مقدار لازم
  • شکلات اشکی به مقدار لازم
  • رشته کاداییف تفت داده (به دلخو‌اه)

طرز تهیه دسر ترکیه ای یالانجی تاووک گوگسو یا سینه مرغ دروغین

طرز تهیه دسر سینه مرغ دروغین ترکیه ای یا یالانجی تاووک گوگسو
برای شروع ابتدا کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی اش گرفته شو اما دقت کنید رنگش تغییر نکند باید سفید بماند.

سپس شیر را اضافه کنید و با گوشتکوب برقی بزنید تا گلوله نشود. اگر گوشتکوب برقی ندارید در این مرحله شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی تند تند هم بزنید تا یکدست شود و سپس شکر را اضافه کنید و تا موقعی که قوام بگیرد مدام هم بزنید تا بجوشد و بپزد و‌ غلیظ شود.

بعد از قوام گرفتن حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و حتما ۵ دقیقه با گوشتکوب برقی یا همزن برقی مخلوط کنید ‌تا بافت دسر مثل سینه مرغ دروغین شود.

داخل ظرف پیرکس مناسب را با آب خیس کنید و آب راخالی کنید ‌تا فقط دیواره ها خیس بماند که دسر راحت خارج شود.

دسر را داخل ظرف پیرکس بریزید و صاف کنید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.

سپس با دست کناره هایش را از ظرف جدا کنید و داخل ظرف سرو برگردانید با چاقو برش بزنید و ‌روی برش ها را تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان

Rate this post