تو این آموزش یه اسنک خوشمزه دارم براتون، سیب زمینی پفکی حلقه ای ترد و خوشمزه که بچه ها خیلی دوسش دارن چون مثل اسنک حلقه ای چی توزه!

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پفکی حلقه ای

  • سیب زمینی آبپز 500 گرم (تقریبا 5 عدد سیب زمینی متوسط اما حتما وزن کنید)
  • نشاسته ذرت 90 گرم (نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق داره. نشاسته رنگش سفیده ولی آرد ذرت زرد رنگه)
  • پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری سرخالی
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

ادویه ها رو طبق ذائقه تون می‌تونید کم و زیادش کنید ولی هیچ کدوم رو حذف نکنید، بخصوص پودر پیاز و پودر سیر.

طرز تهیه سیب زمینی پفکی حلقه ای

روش تهیه سیب زمینی پفکی حلقه ای

ابتدا سیب زمینی ها رو بپزید و پوست بگیرید و صبر کنید تا خنک بشه، سپس ریز رنده کنید و با دست خوب ورز بدید تا حالت خمیری و یکدست پیدا کنه.

توجه داشته باشید سیب زمینی ها حتما باید کامل خنک شه و بعد رنده کنید و گرنه خیلی چسبنده میشه موقع ورز داد.

در ادامه ادویه ها و نشاسته ذرت و نمک رو اضافه کنید و مواد رو خوب مخلوط کنید. سپس روغن رو هم روش بریزید و خوب ورز بدید.

یک کیسه فریزر را روی سطح کار باز کنید و خوب چربش کنید و مخلوط رو روش قرار بدید. دستتون رو هم چرب کنید و روی خمیر بزنید، سپس یک کیسه فریزر چرب شده دیگه روش بکشید و با وردنه خمیر رو باز کنید به طوری که ضخامت خمیر حدود 4 میلی‌متر باشه.

در ادامه کاتر دایره رو چرب کنید و کاتر بزنید با قطر حدود 6 سانتی‌متر.

حالا با ته ماسوره یا یک کاتر کوچکتر با سایز تقریبا سه و نیم سانتی‌متر وسط دایره‌های بزرگ‌تر رو خالی کنید تا بشکل حلقه دربیاد. دایره‌های کوچک‌تر رو هم با سایز کوچک یک ماسوره دیگه خالی کنید.

اضافه‌های خمیر رو بردارید، بعد دوباره اونا رو هم جمع کرده، باز کنید و کاتر بزنید.

در این مرحله حلقه‌های آماده شده رو داخل روغن داغ شناور سرخ کنید. حدود 6 تا 7 دقیقه زمان کی‌بره تا خوب سرخ بشه. وقتی یدونه رو انداختید تو روغن صبر کنید پف کنه و بالا بیاد بعد اون یکی رو بندازید و گرنه بهم میچسبن.

با چنگال هم زیرو رو کنید تا بهم نچسبن. سپس داخل صافی ریخته تا روغن اضافه‌ش گرفته شه و در آخر با سس گوجه فرنگی تند نوش جان کنید.