درست کردن زولبیا وبامیه خیلی آسونه و فقط باید یک شربت بار خوب داشته باشید تا به نتیجه خوب برسید. شرط اول داشتن یک بامیه یا زولبیای خوب و با کیفیت درست کردن یک شربت بار با قوام مناسبه. برای بامیه شربت بار باید خنک باشه ولی برای زولبیا باید گرم باشه (داغ نه ها) مثل شیری که به نوزاد داده میشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه بامیه خانگی ساده بدون قیف

مواد لازم برای تهیه شربت بار

  • شکر 2 لیوان
  • آب 1 لیوان
  • جوهر لیمو نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
  • هل چند عدد
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • گلوکز یا بادکا 1 قاشق غذاخوری سر پر (می‌تونید از لوازم قنادی‌ها تهیه کنید)

طرز تهیه شربت بار برای بامیه و زولبیا با گلوکز

طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه به روش قنادی

در یک قابلمه مناسب شکر و آب و گلاب رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد.

سپس شکر رو داخل آب بریزید و هم بزنید تا حل شه. نصف قاشق چای‌خوری جوهر لیمو رو با 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید و با برس چندین بار اطراف ظرف رو به وسیله این محلول تمیز کنید. این کار به خاطر جلوگیری از شکرک زدن شربت بار هست.

به هیچ وجه تا پایان  کار شربت را با قاشق هم نزنید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، زعفران دم کرده و چند دانه هل و گلوکز رو اضافه کنید.

زمانی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتید تا پایان کار و قوام آمدن شربت حدود 25 دقیقه زمان می‌بره. البته با حرارت ملایم وگرنه شربت بار شکرک میزنه اگر حرارت زیاد باشه. درانتها باقیمانده محلول جوهر لیمو را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بزارید کنار خنک شه. غلظت شربتبار باید مثل عسل روان باشه بعد از خنک شدن.

همچنین بخوانید: طرز تهیه بامیه عربی ساده خانگی بدون قیف

نکات مهم و فوت و فن‌های تهیه شربت بار

  • اگر میخواهید شربت بارتون کیفیت خوبی داشته باشه به هیچ وجه آبلیمو رو جایگزین جوهر لیمو نکنید.
  • گلوکز یا بادکا رو حتما داخل شربت استفاده کنید چون شربت باری که درآن گلوکز یابادکا بکار نرفته باشه نمی‌تونه زولبیا و بامیه  رو شفاف کنه. همچنین درقوام آمدن شربت موثره.
  • چگونه تشخیص دهیم شربت قوام کافی رو داره؟ با قاشق تست کنید قطره های آخری که از قاشق میچکه باید کشدار باشه نه روان.
  • با قاشق فلزی به هیچ وجه شربت رو هم نزنید.
  • اگر شربت بار به قوام کافی نرسه زولبیا و بامیه تون ترد نمیشه و زود نرم میشه.
  • بهتره یک روز قبل شربتتون رو آماده کنید. اگه خنک شد و دیدید قوام کافی نداره میتونید دوباره یکم بجوشونید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه لگیمات ساده خوزستانی با ماست

Rate this post