شله زرد با جو دوسر پرک یا جو پرک رو شاید تا حالا امتحان نکرده باشید، شله زرد با جو پرک به زمان خیلی کمی نیاز داره تا آماده بشه و خیلی  شبیه طعم شعله زردی که با برنج درست میشه هست اما کمی متفاوته و در کل طعم و مزه خوب و دوست داشتنی‌ای داره. البته این ترکیب رو میتونید به عنوان صبحانه هم استفاده کنید و گرمش هم خیلی خوش طعمه. افرادی هستند که شله زرد دوست نداشتن و شله زرد با جو پرک رو خیلی پسندیدن. در ادامه با دستور پخت شله زرد با جوی دوسر پرک مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه شله زرد با جو پرک

  • جو دوسر پرک یا جو پرک 1 پیمانه
  • آب 3 پیمانه
  • گلاب 2 قاشق سوپ‌حوری
  • زعفران دم شده غلیظ 2 تا 4 قاشق سوپ‌حوری
  • عسل یا شکر 4 قاشق سوپ‌حوری
  • پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
  • خلال بادام یک قاشق غذاخوری به دلخواه
  • خلال پسته یک قاشق غذاخوری به دلخواه

با این مقدار مواد اولیه میتونید برای 4 نفر شله زرد با جوی پرک درست کنید.


طرز تهیه شله زرد با جو دوسر پرک بدون برنج

طرز تهیه شله زرد با جو پرک بدون برنج

مرحله اول، پختن جو پرک

برای شروع ابتدا جو دوسر پرک یا جو پرک رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید. بعد از گذشت حدود 20 تا 30 دقیقه، وقتی که جوی پرک پخت، جوی پرک رو با گوشت کوب برقی بکوبید و با غذاساز میکس کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه شله زرد تبریزی با برنج کامل و فوت و فن شله زرد قالبی

مرحله دوم، اضافه کردن شکر

شکر رو به جو پرک پخته شده اضافه کنید و روی حرارت کم حدود 5 دقیقه حرارت بدید تا شکر کامل حل بشه. در این مرحله باید مدام هم‌ بزنید تا مواد سفت بشه و ته نگیره.


مرحله سوم، اضافه کردن گلاب و زعفران

در این مرحله گلاب و زعفران رو اضافه کنید و شله زرد رو حدود 5 دقیقه دیگه روی حرارت کم هم بزنید تا آماده بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه شله زرد فوری با آرد برنج بدون خیساندن برنج سریع و خوشمزه

مرحله چهارم، سرو و تزئین

شله زرد بدون برنج با جو پرک آماده شده. شله زرد رو داخل طرف مورد نظرتون بریزید و روش رو با پودر دارچین و به داخواه با خلال بادام و پسته تزئين کنید. نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن های پخت شله زرد با جو پرک

  • برای درست کردن شله زرد با جوی پرک هم از جوی دوسر پرک و هم از جوی پرک معمولی میتونید استفاده کنید. جوی پرک معمولی به زمان بشتری برای پخت نیاز داره و باید نصف پیمانه بیشتر آب بریزید.
  • مقدار زعفرون هم به دلخواه هست و میتونید کم و زیادش کنید.
  • میشه به جای عسل شکر ریخت.
  • اگه علاقه ای به گلاب ندارید، میتونید از عرق شاهنسترن یا عرق هل استفاده کنید.
  • شعله زرد با جو پرک هم سردش خوشمزه هست و هم گرمش.
همچنین بخوانید: طرز تهیه شله زرد ساده خانگی خوشمزه تصویری و مرحله به مرحله