یه شیرینی راحت و فوری و شیک برای عید نوروز. رفت تو لیست شیرینی های عیدم.
یه شیرینی مخصوص عید رو تو ابن مطلب براتون آماده کردم ،فوق العاده خوشمزه و شکلاتی.
مواد لازم شیرینی برای تهیه شیرینی خانگی ساده برای عید نوروز
- کره به دمای محیط رسیده
- ۵ ق غذاخوری پودر قند
- ۱ عدد تخم مرغ
- نصف قاشق چای خوری وانیل مایع یا نوک قاشق چای خوری پودر وانیل
- ۱۰۰ میلی لیتر روغن (کمی کمتر از نصف لیوان)
- ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم آرد ( ۳و ⅔ لیوان تا ۴ لیوان)
مواد لازم برای روکش
- شکلات ذوب شده
- بادام خرد شده
- پودر پسته
مواد لازم برای گاناش
- ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
- ۲۲۰ گرم شکلات تیره
دستور پخت شیرینی خانگی ساده برای عید نوروز
گاناش را آماده کنید: خامه را روی حرارت گذاشته زمانی که از اطراف خامه شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کرده و شکلات تیره دلخواه خود را که خرد کرده اید به آن اضافه کنید تا ذوب شده و با خامه ترکیب یکدستی ایجاد کند.کمی که این ترکیب خنک شد، با دور تند همزن حدود ۵ دقیقه آن را بزنید تا رد پره های همزن روی گاناش بیفتد و سپس آن را به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
شیرینی را حاضر کنید: تمام مواد لازم برای شیرینی را به جز آرد با هم ترکیب کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورده و وسط آنها را یک حفره ایجاد کنید.
خمیرهای آماده را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.
اجازه دهید شیرینیهای پخته کاملاً سرد و خنک شود سپس شکلات دلخواه خود را ذوب کرده و به شکلی که در فیلم آمده شیرینی ها را در آن فرو ببرید و بلافاصله روی آنها را با پودر پسته یا بادام خرد شده تزئین کنید.
در مرحله آخر گاناش آماده را داخل قیف پلاستیکی با ماسوره دلخواه بریزید و داخل حفره شیرینی ها پایپ کنید.