شیرینی پیچ انگشتی تبریز یا پفکی گردویی! همونطور که میدونید شیرینی پیچ انگشتی یه شیرینی قدیمیه که خیلیامون باهاش خاطره داریم من که خودم تو بچگی عاشقش بودم و پاکتشو خالی میکردم!
شیرینی پیچ انگشتی تبریزی مواد کمی داره و طرز تهیه ش هم سادس فقط باید نکاتش رو رعایت کنید. اینم بگم این شیرینی بدون آرد درست میشه ولی چون منطقه ما مرطوب هست من آرد اضافه کردم شما اگه منطقه خشک زندگی میکنید میتونید اضافه نکنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پیچ انگشتی تبریزی
- زرده تخم مرغ ۶ عدد
- پودر شکر ۱۵۰ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد قنادی ۱ قاشق سوپ خوری
- گردو درشت خرد شده به اندازه دلخواه (حداکثر تا ۲۵۰ گرم میتونید بریزید)
- برای روی شیرینی به دلخواه میتونید قبل از پخت بادام و پسته خرد شده بریزید
دستور پخت شیرینی پیچ انگشتی تبریز
زرده و وانیل رو کمی بزنید تا مخلوط بشن آرد و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید.
نصفش رو به زرده ها اضافه کنید بزنید تا مخلوط بشه و باقی مخلوط شکر و آرد رو هم اضافه کنید و با سرعت بالای همزن بزنید.
یکی از نکات این شیرینی هم زدنش هست باید به قدری زده بشه که کاملا روشن و غلیظ و کشدار بشه و همونطور که تو ویدئو میبینید رد پره ها مشخص بشه و غلظت مایه مثل معجون بشه.
گردو رو اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید.
داخل قیف بریزید و با فاصله داخل سینی کاغذ دار بذارید و یا میتونید با دو تا قاشق بذارید.
نکته مهم بعدی پخت شیرینی هست این شیرینی باید با دمای کم پخته بشه.
با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد حرارت پایین حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. البته بستگی به فر داره وقتیکه دور شیرینی ها هاله طلایی روشن گرفت خارج کنید.
اجازه بدین شیرینی پیچ انگشتی ها کاملا خنک بشن بعد جدا کنید و داخل ظرف کاملا در بسته نگهداری کنید.
نوش جان