شيريني ميشكا نوعي شيريني ويفر مانند درست كردم راحت، آسون و فوق العاده خوشمزه با ماندگاريه بالا! امیدوارم که درستش کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی میشکا کاکائویی با پیمانه لیوان
- آرد سفيد ٢ ليوان
- آرد نخودچي يك سوم ليوان
- پودرقند يك ليوان و نيم
- روغن جامد يك ليوان
- روغن مايع يك ليوان
- پودر كاكائو ٢ قاشق غذاخوری
- پودر دارچين ١ قاشق مرباخوری
- پودرهل ١ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی میشکا کاکائویی با پیمانه لیوان
اول از همه آرد سفيد الك شده رو داخل تابه بريزيد بزاريد روي حرارت كم حدود يه ربع تفت بدين. (مواظب باشيد تغيير رنگ نده.)
سپس آردنخودچي الك شده رو اضافه كنيد و پنج دقيقه ديگه تفت بدين تا بوي خامي آردها گرفته بشه.
دارچين، هل و پودركاكائو رو اضافه و مخلوط كنيد روغن جامد و نصف روغن مايع رو اضافه كنيد. (بخاطر آبخور و جنس آردها اول نصف روغن مايع رو بريزيد.)
پودرقند الك شده رو هم اضافه كنيد اگه ديدين سفته نصف ديگر روغن مايع رو اضافه كنيد. (من كلا يك ليوان روغن مايع در دو مرحله اضافه كردم.)
از مواد روي نان ريخته و با پالت صاف كنيد نون بعدي رو روش بزاريد و با دست فشار بدين تا بهم بچسبو و فيكس بشن اين كار و تا ٦ لايه انجام بدين. (من تا ٦ لايه انجام دادم براي اينكه لايه ها بيشتر بشه لايه آخر و كه مواد ريختم از وسط نصف كردم و روي هم گذاشتم شد ١٢ لايه.)
لايه اخر و نون گذاشتم يك جسم سنگين روش گذاشتم به مدت ٣ ساعت گذاشتم داخل يخچال تا سفت بشه بعد به دلخواه با شكلات آب شده (شكلات و بصورت بنماري آب كردم و يك قاشق غذاخوری روغن مايع اضافه كردم.)
روي نون ريختم و با شانه قنادي يا خلال دندان روش خط بندازين و پودر پسته يا هر چي دوست داريد تزيين حنيد دوباره بمدت نيم ساعت بزاريد داخل يخچال تا شكلات سفت بشه با چاقوي تيز به اندازه ي دلخواه برش بزنيد.
اين شيريني ماندگاريه بالايي داره تا يكماه تو جاي خشك و خنك.
نوش جان
طرز تهیه شیرینی میشکا کاکائویی با شکلات تخته ای
مواد لازم
- نون میکادو شش الی هفت عدد (از لوازم قنادی ها تهیه کنید)
- آرد سفید یک پیمانه سر پر
- آرد نخودچی یک پیمانه سر خالی
- پودر قند یک لیوان سر خالی
- کره صد گرم
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- هل نصف قاشق چایخوری
- شکلات تخته ای (من از نوع سکه ای استفاده کردم) صد و پنجاه گرم
طرز تهیه
آرد را الک کرده روی حرارت ملایم یک ربع تفت بدین حرارت باید خیلی ملایم باشه تا آرد تغییر رنگ نده و مرتب هم بزنید.
سپس آرد نخود چی را الک کرده و به آرد اضافه کنید و پنج دقیقه دیگه آردها را با هم تفت بدین سپس دو قاشق پودر کاکائو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگه با بقیه آردها تفت بدین.
از روی حرارت بردارین و مجدد ترکیب آردهای تفت خورده را الک کنید و یک لیوان پودر قند را نیز الک کرده و به آردها اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارین و نصف قاشق چای هل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کره و روغن مایع و هفتاد گرم از شکلات تخته ای را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و از روی حرارت بردارین غلطت این مواد نباید زیاد و کم باشه اگر خیلی سفت و غلیظ بود کمی روغن مایه و اگر خیلی رقیق بود کمی آرد نخود چی اضافه کنید و بذارین کمی از دما بیفته ولی اصلا نباید سرد باشه این مواد باید گرم باشن.
حالا دو سه قاشق از مواد را روی نون میکادو بریزین و با کاردک کاملا روی سطح نون را پوشش بدین و و بعد لایه بعدی نون را بگذارین و همین طور لایه لایه تکرار کنید تا شش الی هفت لایه نون سپس جسم سنگینی به مدت نیم ساعت روی آخرین لایه بذارین تا خوب فشرده بشه و در این فاصله هشتاد گرم شکلات باقیمانده را به همراه دو قاشق غذا روغن مایع روی بخار کتری یا قابلمه میذاریم تا شکلات ذوب بشه بعد روی سطح لایه آخر نون میریزیم و با کاردک صاف می کنیم و در صورت تمایل روی نون را با شکلات تخته ای سفید بن ماری شده تزیین کنید و داخل بخچال بذارین تا شکلات بسته بشه و آن را برش بزنیم نوش جان.
نکته: دمای مواد برای روی نون اگر داغ باشه لایه ها جمع میشه و نون چروک میخوره و اگر سرد باشه لایه ها به هم نمیچسبن و اگر مواد میانی نون ها کافی نباشه لایه ها به هم نمیچسبن پس لطفا این نکات را رعایت کنید.