این شیرینی قهوه یه شیرینی خوش طعم و خوش عطر و خوشمزه و ساده هست که طرز پخت راحتی داره و برای پذیرایی هم خیلی مناسبه. امیدوارم که دزست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی قهوه ساده

  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل حدود 1 قاشق چای خوری
  • پودر قند 125 گرم
  • روغن جامد یا کره 125 گرم
  • پودر قهوه 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری
  • آرد 270 گرم
  • نمک 1 پنس

دستور پخت شیرینی قهوه ساده و شیک و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی قهوه ساده و شیک و خوشمزه

برای شروع ابتدا زرده تخم مرغ را با وانیل حدود 1 تا 2 دقیقه بزنید تا از لختگی خارج شود و کمی بوی آن گرفته شود. سپس پودرقند را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر مواد را بزنید.

سپس روغن را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه مواد را بزنید تا کاملا روشن و پوک شوند.

در آخر آرد، پودر قهوه و کاکائو و نمک سه بار الک شده را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مطلوبی حاصل شود.

میتوانید حدود 30 گرم از آرد را کم کنید و به جای آن از نشاسته ذرت استفاده کنید که بافت لطیف تری به شیرینی میدهد.

از ورز دادن خمیر خودداری کنید زیرا باعث به روغن افتادن و خشک شدن بافت شیرینی میشود.

میتوانید خمیر را در نایلون برای 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس شروع به کاتر زدن کنید.

خمیر را به ضخامت حدود نیم سانت بین کاغذ روغنی باز کنید. کاتر دلخواه را در آرد بزنید و خمیر را برش دهید.

شیرینی ها را با کمی فاصله در سینی فر بچینید و سینی را برای حدود 20 دقیقه در فری که از قبل یک ربع با دمای 170 درجه گرم کرده اید قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.

شیرینی نباید تغییر رنگ محسوسی داشته باشد.

طرز پخت قهوه ساده

بعد از پخت، یکساعت در محیط قرار دهید تا کاملا خنک شوند سپس به دلخواه تزئین کنید.

در اینجا مرکز شیرینی با شکلات زرد پر شده است و با شکلات تلخ به شکل گل دیزاین شده است.

در صورت تمایل میتوانید روی یک شیرینی مربا یا مارمالاد بریزید و شیرینی دیگر را روی آن قرار دهید تا شیرینی مربایی داشته باشید.

بجای پودر قهوه میتوانید از پودر نسکافه استفاده کنید تا #شیرینی_رسپیری داشته باشید، همچنین میتوانید پودر کاکائو را از رسپی حذف کنید.

با این میزان مواد حدود نیم کیلو شیرینی خواهید داشت که تعداد آن با توجه به سایز کاتر متفاوت خواهد بود.