این شیرینی گردویی نسکافه ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها ست، این شیرینی دوست داشتنی و خوشمزه رو می تونید برای عید هم درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی نسکافه ای
- کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم
- روغن مایع ۴۰ گرم (حدود ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری)
- پودر قند ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- نشاسته ذرت ۴۰ گرم (حدود ۴ قاشق غذاخوری)
- پودر گردو ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
- نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- شکلات چیپسی ۵۰ گرم (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
- آرد سفید حدود ۵۰۰ گرم (حدود ۳.۵ لیوان)
- سفیده تخم مرغ ۲ عدد
- گردوی خرد شده ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
دستور پخت شیرینی گردویی نسکافه ای خوشمزه و متفاوت
برای شروع کره یا مارگارین (نرم) رو با پودر قند الک شده اول با قاشق مخلوط کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم.
سپس زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم. چند بار دورگیری کردم، وانیل و روعن مایع رو هم ریختم و کمی زدم نسکافه رو با مقدار خیلی کم آب گرم حل کردم و ریختم، نشاسته ذرت رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم.
پودر گردو و شکلات چیپسی هم ریختم. بیکینگ و آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم. خمیر رو با نوک انگشت جمع کردم، خمیر نرم و لطیفی به دست میاد. نیاز به استراحت نداره.
از خمیر گوله های یکسان با قاشق مربا خوری برداشتم، من هر کدوم رو به اندازه ۱۰ گرمی برداشتم. توی دست گرد کردم و رویه اش رو در سفیده تخم مرغ زدم و بعد در گردوی خرد شده رویه رو غلتوندم.
در سینی چیدم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم. برای فر برقی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد، طبقه وسط، المنت پایین روشن، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. برای فر گازی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد، طبقه وسط، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بدون فر در فر دست ساز هم میتونید بپزید. بعد از اینکه خنک شد از سینی جدا کردم.
نکات مهم پخت شیرینی گردویی نسکافه ای
- حدود ۱۲۴ عدد شیرینی، به وزن نزدیک ۱.۲۰۰ گرم شد.
- ماندگاری در صورت استفاده کره تا ده روز و در صورت استفاده از مارگارین نزدیک ۳ هفته توی ظرف درب بسته و در محیط خنک با کیفیت می مونه.
- می تونید جای کره یا مارگارین از حدود ۲۲۰ گرم روغن جامد استفاده کنید.