شیرینی پفکی گردویی دیگه نیازی به تعریف نداره، از اون خوشمزه های روزگاره که خیلی راحت آماده میشه و برای عید واقعا عالیه. بهتون قول میدم از بهترین رسپی هاس و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ

  • 5 عدد زرده تخم مرغ خنک
  • 150 گرم پودر قند نرم الک شده
  • 200 تا 300 گرم گردوی ریز نگینی خرد شده (بسته به سایز تخم مرغ)
  • نوک قاشق چای خوری وانیل مرغوب

دستور پخت شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ
برای شروع ابتدا زرده ی تخم مرغ و پودرقند و وانیل رو 8 دقیقه با دورتند همزن زده تا حسابی حجیم و کشدار بشه.

در حین کار حتما 2 بار دورگیری می کنیم. در ادامه گردو خرد شده رو بهش اضافه کرده و با لیسک مواد رو مخلوط می کنیم.

سپس با قاشق از مواد برداشته و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم.

فقط کافیه زیر شیرینی ها تغییر رنگ بده. بعد از خنک شدن به آرومی به کمک لبه چاقو از کاغذ جدا می کنیم. نوش جان

نکات مهم پخت شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ

  • داخل ظرف دربسته تا 2 هفته در دمای محیط میشه نگه داشت.
  • اگه مقدار گردو کم باشه غلظت مواد کم شده و شیرینی داخل فر پهن میشه.
  • اگه خواستین مواد رو نصف کنید دو تا زرده تخم مرغ بزرگ استفاده کنید.
  • پودر قند حتما نرم باشه و زرده های تخم مرغ خنک تا بهترین شیرینی رو تحویل بگیرین.