شیرینی اشکی یه شیرینی ترد و خیلی خوش طعم و خوشمزه ست. این شیرینی اشکی خوشمزه با عطر چای ناب ایرانی فوق العاده تر هم میشه!
مواد لازم برای تهیه شیرینی اشکی با کره
- آرد ۱۷۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پودرقند ۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ یک عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
- پودر پسته، کنجد و شکلات آب شده به میزان لازم
دستور پخت شیرینی اشکی با کره با مقدار دقیق مواد اولیه
۱. کره را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا با دمای محیط یکسان شده و نرم شود.
۲. کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه هم زده تا کشدار و غلیظ شود.
۳. پس از کشدار شدن شکر و کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن چند دقیقه هم زده تا یکدست شوند.
۴. آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم اضافه کرده و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید.
۵. مخلوط کردن مواد را تا زمانی ادامه دهید که خمیری یکدستی حاصل شود.
۶. پس از آماده شدن خمیر به اندازه نصف گردو از آن برداشته و با دست آن را به شکل مار (به درازای حدودا ۷ تا ۸ سانت) شکل دهید سپس دو سر آنرا به هم نزدیک کرده و شکل قطره اشک یا نعل اسب دربیاورید.
۷. می توانید دو سر را باز بگذارید تا شبیه قطره اشک یا نعل اسب شود و یا اینکه روی هم قرار دهید و با فشار دست به هم بچسبانید تا شکل اشک شود.
۸. سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید، یا اینکه با کمی روغن چرب نمایید، سپس شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید.
۹. از ۱۵ دقیقه قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده تا به طور کامل گرم شود، سپس شیرینی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار داده تا آماده شوند.
۱۰. پس از اینکه شیرینی ها پختند آنها را از فر خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شوند.
۱۱. پس ازخنک شدن شیرینی ها، دو سر شیرینی ها را داخل شکلات آب شده گرم و تقریبا داغ زده و داخل پودر پسته یا کنجد بغلتانید.
۱۲. سپس شیرینی هارا داخل سینی به فاصله بگذارید تا شکلات ها خنک شده و خود را بگیرد.