نون پنچیک یه نون شیرین لهستانی که با یه کرم خوشمزه عطر نون رو دو چندان میکنه! این دستور پخت نون پنچیک امتحان شده و صد در صد تضمینی میباشد.


مواد لازم برای تهیه نان پنچیک با کرم زعفرانی

مواد لازم برای تهیه خمیر
  • شیر ولرم ۱۳۰ گرم
  • مایه خمیر خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع پخت و پز ۵۰ گرم
  • شکر ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲عدد
  • نمک ۱ قاشق چای خوری سر صاف
  • آرد۴۰۰ گرم تقریبی

کرم پنچیک

  • شیر سرد ۱۷۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • آرد ۵۰ گرم
  • اسانس وانیل یا موز چند قطره
  • کره ۳۰ گرم
  • زعفران دم کشیده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت نان پنچیک لهستانی با کرم زعفرانی

طرز تهیه نان پنچیک با کرم زعفرانی

طرز تهیه کرم: شیر، شکر، آرد را داخل قابلمه ریخته و با مفتول دستی کاملا مخلوط میکنیم تا گلوله از آرد باقی نماند بعد روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد، سپس اسانس و زعفران را میریزیم و مخلوط میکنیم.

بعد از روی حرارت برداشته، کره را اضافه کرده و دوباره ترکیب میکنیم تا یکدست شود روی کرم را با کیسه میپوشانیم تا کاملا سرد شده و رویه نبندد.

دستور پخت نان پنچیک لهستانی

طرز تهیه خمیر

مایه خمیر و شکر را در کاسه ریخته،شیر را اضافه میکنیم، به مدت ۷ الی ۸ دقیقه کنار میگذاریم تا عمل بیاید.

شکر، تخم مرغ، مایه خمیر عمل آمده، روغن مایع را ریخته مخلوط میکنیم. سپس آرد الک شده و نمک را مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد، خمیر را داخل کاسه‌ای که چرب کرده‌ایم قرار داده و روی آن را با کیسه میپوشانیم به مدت ۱/۵ الی ۲ ساعت.

بعد از استراحت از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و گرد میکنیم و داخل سینی فر که کمی آرد پاشی شده با فاصله میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر به خمیر استراحت میدهیم. فر را از قبل گرم کرده، داخل فر یک ظرف آب جوش قرار داده ،سینی را داخل فر گذاشته به مدت ۲۵ دقیقه تا نان‌ ها پخته شود.

بعد از پخت و سرد شدن نان، آنها را از وسط برش داده کرم را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته روی قسمت زیرین نان کرم را پایپ میکنیم و قسمت دیگر را روی آن قرار میدهیم و در نهایت روی نان‌ها پودر قند الک میکنیم.

این نون محشره. حتما امتحان کنید. به همین خوشمزگی و به همین راحتی! این هم از پنچیک لهستانی ما. نوش جان

طرز پخت نان پنجیک کرم دار

5/5 - (1 امتیاز)