شیرینی آردی ساده یه شیرینی شیک و خوشمزه و واقعا ساده هست که شاید تا درستش نکنید باورتون نشه. خلاصه نگم برات از خوشمزگی و سادگیش، بافتش پودریه و تو دهن آب میشه، یه چیزی تو مایه های شیرینی بهشتی.
مواد لازم برای تهیه تهیه شیرینی آردی ساده
- آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و سه چهارم پیمانه)
- روغن جامد یا روغن صاف قنادی ۱۱۰ گرم (نصف پیمانه)
- پودر قند ۶۰ گرم (نصف پیمانه)
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری (یا هر اسانس و طعمی که دوست داشتید مثل زنجبیل، دارچین و …)
من به جای پیمانه از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کردم.
دستور چخت شیرینی آردی ساده با پیمانه
برای شروع ابتدا پودر قند و روغن و وانیل رو با همزن ۴ دقیقه بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه.
سپس آرد رو در دو مرحله اضافه و مخلوط کنید و کمی با دست ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد که به راحتی بشه گردش کرد.
نکته مهم: تمام آرد رو یکباره نریزید. ۳ قاشق از آرد من اضافه اومد! اگر تمام آرد رو اشتباهی اضافه کردید و خمیر سفت و پودری شد، می تونید روغن مایع قطره قطره اضافه کنید تا خمیر دوباره منسجم بشه.
همچنین میتونید به خمیر زعفران غلیظ یا پودر کاکائو اضافه کنید و شیرینی رو طعم دار کنید.
در ادامه از خمیر گلوله هایی به اندازه کمی بزرگتر از فندق بردارید و کف دست گرد کنید و با یک وسیله وسط دایره ها رو کمی فشار بدید تا گود بشه.
بعد داخل گودی ها هر مغزی خواستید بریزید (میتونید هم چیزی نریزید و ساده درست کنید.)
شیرینی ها رو داخل سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
توجه: بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید، اگر شیرینی راحت تکون خورد بدون اینکه پودر بشه پخت کافیه چون بیشتر داخل فر بمونه وسط شیرینی ها سفت میشه.
بعد از پخت حتما اجازه بدید خنک بشه و از سینی جدا کنید.
برای پخت شیرینی آردی ساده بدون فر میتونید داخل تابه و روی اجاق گاز با شعله پخش کن و دمکنی بپزید. حدود 10 تا 15 دقيقه با حرارت ملايم بپزید.
نوش جان