شامی لپه با گوشت چرخ کرده یه غذای خوشمزه و پر طرفداره که با نون سنگک و سبزی بی نظیر میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شامی لپه با گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
  • لپه ۱۵۰ گرم (۱ لیوان دسته دار فرانسوی سرخالی)
  • سیب زمینی متوسط ۱ عدد
  • پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
  • سبزی خشک معطر ۲ قاشق غذاخوری (من جعفری، ترخون و نعنا ریختم)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • آرد گندم یا نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان لازم
  • زعفران دم شده ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه شامی لپه با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه شامی لپه با گوشت چرخ کرده
لپه را دو تا سه ساعت خیس می کنیم. سپس لپه و سیب زمینی را باهم می پزیم آنقدر می پزیم که لپه ها کامل پخته شود و آبش کشیده شود و خیلی راحت بین دو انگشت له شود.

هنگامی که لپه ها وسیب زمینی کاملا خنک شد همراه بقیه مواد داخل میکسر یا غذا ساز حسابی میکس می کنیم تا مواد یکدست و چسبناک شود.

چناچه غذاساز نداشتید سیب زمینی و لپه را با گوشتکوب حسابی بکوبید و با بقیه مواد حدود ده دقیقه حسابی ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود.

مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

دست ها را کمی مرطوب کنید و از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن کنید وسطش را با انگشت سوراخ کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

حتما لپه پخته آبش کشیده شود. آب پیاز را هم بگیرید.

چناچه موادتون چسبناک نبود می توانید یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کنید. نوش جان