سالاد والدورف یک سالاد تابستونی خوشمزه آمریکایی! حقیقتا وقتی برای اولین بار خواستم این سالاد رو درست کنم کمی شک داشتم. ترکیب سیب، کرفس و گردو ؟؟!!! ولی بعد از اینکه درست کردم و خوردم واقعا خوشم اومد. رفت تو لیست سالادهایی که دوستشون دارم.
مواد لازم برای تهیه سالاد والدورف
- سیب زرد یا قرمز یا ترکیب هر دو، ۲ عدد مکعبی خرد شده
- حبه های انگور قرمز یا سبز نیمه شده یک پیمانه
- کرفس (ساقه های جوان) یک پیمانه تا یک و نیم پیمانه
- گردوی ریز خرد شده یک پیمانه
- برگ های کاهو برای تزئین
- سس مایونز ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه یک تا دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد والدورف آمریکایی
مواد را با هم ترکیب کرده و سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با مواد مخلوط کنید.
در ظرف دردار سه ساعت در یخچال بذارید و بعد موقع سرو برگ های کاهو را ته ظرف چیده و سالاد را روی آن بریزید و با گردوی خرد شده تزئین کنید.
من از کاهو استفاده نکردم.
این سالاد را می توان تا دو روز در یخچال نگهداری کرد. مواد کاملا خشک باشند تا موقع خرد شدن آب نیندازند.
می توانید گردو را در فر یا در یک تابه با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تست شود و طعم بهتری داشته باشد.
دقت کنید سالادهای ترکیبی یا غداهای ترکیبی که پخته نمشوند، حتما باید چند ساعت در یخچال بمانند تا طعم ها به خورد هم بروند.
من طبق معمول از فلفل بیشتری استفاده کردم. ترکیب گردو و سیب و عطر ساقه های کرفس در کنار هم واقعا طعم خوشایندی را به وجود آورده.
شما به دلخواه می توانید مواد را کم و زیاد کنید. من دوست دارم کرفس و گردوش بیشتر باشه.
من سس مایونز را چشمی ریختم، به سس زیاد، نیازی نیست. بعضی ها به جای انگور از کشمش استفاده می کنند که من دوست ندارم و میشه تکه های سینه مرغ پخته شده هم در این سالاد اضافه کرد.