سالاد پاستا و بادمجان یه سالاد عالی با طعمی بینظیر! هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا و بادمجان

  • بادمجان ۱ عدد بزرگ
  • پاستا فرمی ۳۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • سیر رنده شده ۲ حبه
  • خیارشور نگینی ۵ تا ۶ عدد
  • فلفل دلمه رنگی نگینی یک عدد
  • ادویه شامل فلفل سیاه، پاپریکا، نمک، پودر سیر و پیاز، نعنا خشک
  • پیازچه یا جعفری ساطوری مقداری

مواد لازک برای سس سالاد

  • سس رَنچ یا مایونز ۳ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون و سرکه ۱ قاشق غذا خوری
  • آبلیمو و نمک و فلفل

طرز تهیه سالاد پاستا و بادمجان

طرز تهیه سالاد پاستا و بادمجان

برای شروع ابتدا بادمجون بزرگ رو (توی سالاد باید مزه اش حس بشه پس کم نباشه) بشورید و با پوست به صورت مکعبی خرد کنید و توی آب نمک نیم ساعت قرار بدید تا تلخ آبش خارج بشه.

بعد آبکش کنید و با دستمال تمیز خشک کنید و توی روغن تفت بدید. لازم نیست خیلی سرخ بشه چون شکلش رو از دست میده.

اواخر تفت دوحبه سیر رنده شده و ۱ قاشق چای خوری نعناخشک هم اضافه کنید و هم بزنید و بعد بادمجونارو از ظرف خارج کنید.

حالا سینه های مرغ رو تفت بدید و ادویه های لازم مثل ادویه و فلفل و … رو اضافه کنید.

پاستا ها رو داخل آب جوش به همراه کمی نمک و روغن بجوشونید تا مغزپخت بشن و بعد آبکش کنید.

داخل یه ظرف بزرگ ابتدا از پاستا های از حرارت افتاده بعد مقداری از خیارشور و فلفل دلمه ها و مقداری جعفری، حالا چندقاشق از سس ترکیبی رو میریزیم و سالاد رو به آرومی هم میزنیم تا سس کم کم به خورد پاستاها بره و بادمجون ها هم له نشن.

بعد نیمی از بادمجون و سینه مرغ رو اضافه میکنیم، دومرتبه بقیه پاستاها و خیارشور و فلفل دلمه، سس و مابقی بادمجون و سینه مرغ. زیاد هم نزنید تا بادمجونا له و دفرمه نشن. حداقل نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد آماده سرو هست.

نکته های مهم تهیه سالاد پاستا و بادمجان

  • به جای مرغ میتونید از ژامبون استفاده کنید.
  • در ریختن سس دقت کنید، چون سس زیادی جز خمیرشدن و بی کیفیت شدن سالادتون چیزی به کارتون نمیده، پس سس رو غلیظ نکنید.
  • نهایتاً تا ۵ دقیقه بعد از آبکش کردن پاستاها موادتون رو مخلوط کنید بیشتر از این تایم بمونه پاستاها خمیر میشن.
  • حتماً چیدمان مواد رو درنظر بگیرید لایه اول بدون بادمجان و مرغ، تا سس بتونه به اندازه جذب پاستا بشه و بعد بقیه مواد.