سالاد پاستا و بادمجان یه سالاد عالی با طعمی بینظیر! هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا و بادمجان
- بادمجان ۱ عدد بزرگ
- پاستا فرمی ۳۰۰ گرم
- سینه مرغ ۱ عدد
- سیر رنده شده ۲ حبه
- خیارشور نگینی ۵ تا ۶ عدد
- فلفل دلمه رنگی نگینی یک عدد
- ادویه شامل فلفل سیاه، پاپریکا، نمک، پودر سیر و پیاز، نعنا خشک
- پیازچه یا جعفری ساطوری مقداری
مواد لازک برای سس سالاد
- سس رَنچ یا مایونز ۳ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون و سرکه ۱ قاشق غذا خوری
- آبلیمو و نمک و فلفل
طرز تهیه سالاد پاستا و بادمجان
برای شروع ابتدا بادمجون بزرگ رو (توی سالاد باید مزه اش حس بشه پس کم نباشه) بشورید و با پوست به صورت مکعبی خرد کنید و توی آب نمک نیم ساعت قرار بدید تا تلخ آبش خارج بشه.
بعد آبکش کنید و با دستمال تمیز خشک کنید و توی روغن تفت بدید. لازم نیست خیلی سرخ بشه چون شکلش رو از دست میده.
اواخر تفت دوحبه سیر رنده شده و ۱ قاشق چای خوری نعناخشک هم اضافه کنید و هم بزنید و بعد بادمجونارو از ظرف خارج کنید.
حالا سینه های مرغ رو تفت بدید و ادویه های لازم مثل ادویه و فلفل و … رو اضافه کنید.
پاستا ها رو داخل آب جوش به همراه کمی نمک و روغن بجوشونید تا مغزپخت بشن و بعد آبکش کنید.
داخل یه ظرف بزرگ ابتدا از پاستا های از حرارت افتاده بعد مقداری از خیارشور و فلفل دلمه ها و مقداری جعفری، حالا چندقاشق از سس ترکیبی رو میریزیم و سالاد رو به آرومی هم میزنیم تا سس کم کم به خورد پاستاها بره و بادمجون ها هم له نشن.
بعد نیمی از بادمجون و سینه مرغ رو اضافه میکنیم، دومرتبه بقیه پاستاها و خیارشور و فلفل دلمه، سس و مابقی بادمجون و سینه مرغ. زیاد هم نزنید تا بادمجونا له و دفرمه نشن. حداقل نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد آماده سرو هست.
نکته های مهم تهیه سالاد پاستا و بادمجان
- به جای مرغ میتونید از ژامبون استفاده کنید.
- در ریختن سس دقت کنید، چون سس زیادی جز خمیرشدن و بی کیفیت شدن سالادتون چیزی به کارتون نمیده، پس سس رو غلیظ نکنید.
- نهایتاً تا ۵ دقیقه بعد از آبکش کردن پاستاها موادتون رو مخلوط کنید بیشتر از این تایم بمونه پاستاها خمیر میشن.
- حتماً چیدمان مواد رو درنظر بگیرید لایه اول بدون بادمجان و مرغ، تا سس بتونه به اندازه جذب پاستا بشه و بعد بقیه مواد.