سالاد کلم لبنانی یک سالاد خیلی خیلی خوشمزه ست و وقتی که هوا گرم شده و اشتها به غذا خوردن کم میشه، انتخاب خیلی خوبیه. تو فصل تابستون یه سالاد می تونه حال آدم رو خوب کنه، اونم سالادی که مایونز نخواد!
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم لبنانی
- کلم برگ ۱ عدد کوچک
- پیازچه ۵ تا ۶ ساقه
- شوید تازه یک دسته کوچک
- جعفری تازه یک دسته کوچک
- نعناع تازه یک دسته کوچک
- سیر ۲ تا ۳ حبه
- روغن سالاد (ترجیحا زیتون) ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
- آب لیمو ترش تازه ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
- ارده یا پودر کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
- شکر یا عسل ۱/۲ قاشق چای خوری
- آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
- سماق ۱/۲ قاشق چای خوری
- زیره ۱/۸ قاشق چای خوری
- پودر دانه گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- کنجد برشته کمی برای سرو
روش تهیه تهیه سالاد کلم لبنانی
برای شروع ابتدا کلم را به صورت نوارهای نازک خرد کنید و داخل ظرف بریزید.
سپس پیازچه، شوید، جعفری، نعناع را نیز خرد کرده و به کلمها اضافه کنید.
برای تهیه سس در ظرفی روغن، آب لیموترش، ارده یا کنجد پودر شده، سیر، شکر، آویشن، پودر زیره و دانه گشنیز، سماق و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سس را روی سبزیجات بریزید و خوب زیر و رو کنید تا تمام آنها با هم مخلوط شوند. قبل از سرو بهتر است سالاد نیم ساعت در یخچال خنک شود تا مزهها به خورد هم روند.
به هنگام سرو میتوانید کمی کنجد روی سالاد بپاشید.
نوش جان
طرز تهیه سالاد کلم رستورانی
سالاد راحت و خوشمزه
مواد لازم
- کلم سفید نصف عدد (کوچک)
- هویج ۱ عدد
- گردو خرد شده به میزان دل خواه
- ماست ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ادویه سالاد به میزان لازم
طرز تهیه
کلم رو خرد کردم. برای خرد کردن می تونید از رنده و یا چاقو و یا پوست کن هم استفاده کنید. هویج رو هم رنده کردم. گردو رو هم خرد کردم.
کلم و هویج و گردو رو با هم مخلوط کردم. یک کم چاشنی سالاد ریختم. (چاشنی سالاد رو می تونید از سوپرمارکت ها بگیرید) چاشنی سالاد می تونه شامل: نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه، پودر غوره، سبزیجات خشک (مثل مرزه، ترخون، پیازچه، نعناع و …) باشه.
برای سس: سس مایونز و ماست و سس خردل و نمک و فلفل رو با هم ترکیب کردم. سس رو به مواد کلم و هویج اضافه کردم. یکی دو ساعت هم که اگه داخل یخچال بمونه خیلی هم عالی و خوشمزه تر میشه.