کلوچه چایی روسی به نام کیک عروسی مکزیکی هم معروف است. این کلوچه ساده و خوشمزه رو روس ها به همراه چای میخورند.
در هنگام تهیه این کلوچه در صورت استفاده از مخلوط کن برقی، سرعت را خیلی زیاد نکنید. چون که باعث پخش شدن شکر در هوا خواهد شد. در ادامه با دستور پخت کلوچه چای روسی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کلوچه چایی روسی
- کره نرم شده 1 فنجان
- شکر نصف فنجان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- آرد دو و یک چهارم فنجان
- نمک نصف قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده یک جهارم فنجان (به دلخواه)
- پودر قند 2 قاشق غذاخوری
زمان تهیه:
- زمان تهیه مواد: 20 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- مقدار نهایی: 48 عدد کلوچه
روش تهیه کلوچه چایی روسی
قبل از شروع به کار ابتدا فر را از قبل در دمای 200 درجهی سانتی گراد گرم کنید.
برای شروع ابتدا کره، شکر و وانیل را در کاسهی بزرگی بریزید و مخلوط کنید.
سپس آرد، نمک و گردوی خرد دشه را اضافه کرده و هم بزنید.
خمیر را به شکل گلوله هایی به قطر دو و نیم سانتی متر فرم دهید و در سینی فر چرب نشده بچینید و برای مدت ده دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بگذارید بپزید. توجه داشته باشید که کلوچه چایی روسی نباید قهوه ای شود.
بعد از ده دقیقه کلوچه ها را از فر خارج کنید و کلوچه های گرم را در پودر قند یا شکر بغلتانید و سپس روی توری فلزی بگذارید و صبر کنید تا به طور کامل خنک شوند.
پس از خنک شدن کلوچه ها را مجددا در پودر قند با شکر بغلتانید.
نکته: اگر در زمان فرم دادن کوچه ها خمیر به دستتان می چسبد، دستهایتان را با آب خیس کنید تا خمیر به آن نچسبد.
به ازای هر نفر:
- ۷۲ کالری (۴۶ کالری از چربی ها)
- ۵ گرم چربی (۳ گرم چربی اشباع شده)
- ۱۰ میلی گرم کلسترول
- ۲۵ میلی گرم سدیم
- ۶گرم کربوهیدرات (بدون فیبر غذایی)
- ۱ گرم پروتئین