چیزکیک روسی رو امتحان کردید؟ اگه دنبال یه چیز کیک خوشمزه و متفاوت هستید پیشنهاد می کنم این چیزکیک زُپف روسی رو امتحان کردید. روش تهیه راحتی داره و مواد اولیه زیادی هم نیاز نداره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک روسی
مواد لازم برای خمیر
- آرد 300 گرم
- پودر کاکائو 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- شکر 150 گرم
- بیکینگ پودر 15 گرم (3 و نیم قاشق چای خوری)
- تخم مرغ 1 عدد
- کره سرد 150 گرم
- نمک یک پنس
برای مایه پنیری
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 150 گرم
- کره نرم 200 گرم
- پنیر کوارک / پنیر ماسکارپونه / ماست ایسلندی 500 گرم
- وانیل شکری 8 گرم
- پودر پودینگ وانیلی یک بسته (37 گرم) یا نشاسته ذرت
- مدت زمان کار 20 دقیقه
- مدت زمان پخت 50 تا 60 دقیقه
- سطح کار ساده
طرز تهیه چیزکیک روسی
برای شروع ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
برای خمیر، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، تخم مرغ، کره و نمک را تا بدست آمدن یک خمیر یکدست ورز دهید. حدود نیمی از خمیر (یا کمی بیشتر) را در قالب کمربندی 26 سانتی متری به خوبی فشار دهید و تا حدود 3 سانتی متر به دیواره قالب برسانید. بقیه خمیر را کنار بگذارید.
برای مایه میانی، تخم مرغ ها را با شکر و کره مخلوط کنید. پنیر کوارک، وانیل شکری و پودر پودینگ وانیلی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا این مخلوط را روی خمیر بریزید.
نیمی از خمیر را که کنار گذاشته بودید به قطعات کوچک در آورید و با احتیاط با فاصله های کم روی مایه پنیری قرار دهید. نیازی نیست آن ها را مرتب بچینید!
سپس کیک را در فر از قبل گرم شده به مدت حدود 60 دقیقه بپزید.
در صورت لزوم بعد از 45 دقیقه با فویل آلومینیوم بپوشانید تا خیلی تیره نشود.
در آخر چیز کیک شما نباید زیاد شُل باشه، اما نباید کاملاً هم سفت باشه. بهتره حداقل نیم ساعت در فر خاموش بمونه.
اجازه بدید کاملا خنک شود و بعد آن را از قالب خارج کنید.