این چیز کیک ویترینی یه چیزکیک خیلی خیلی جذاب و شیک و خوشمزه و خوشگله و برای مهمونی ها عالیه. فقط درست کردنش کمی حوصله می خواد. برای کراست این چیزکیک ویترینی از بیسکوییت پتی بور استفاده کردم.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ویترینی

مواد لازم برای کراست

  • دو بسته بیسکوییت پتی بور
  • صد گرم کره

مواد لازم برای قسمت کرمی

  • ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
  • دو سوم لیوان پودر شکر
  • سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • نصف لیوان آب
  • کمی وانیل
  • حدود دو سوم لیوان شیر

مواد لازم برای قسمت ژله ای

  • دو بسته ژله آلوئوورا
  • سه لیوان آبجوش
  • میوه دلخواه من از طالبی و جانا استفاده کردم

طرز تهیه چیز کیک ویترینی

طرز تهیه چیز کیک ویترینی

برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه اول از همه طالبی و جانان رو اسکوپ زدم گذاشتم تو بشقاب تا آب اضافیش بره.

بعد دو بسته بیسکویت پتی بور رو با آسیاب پودر کرم. ۱۰۰ گرم کره آبشده بهش اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم کف قالب کمربندی کاغذ روغنی انداختم.

بیسکویت رو خوب پخش کردم با ته استکان بیسکویت ها را فشار دادم تا یکدست بشه گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره.

بعد سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم گذاشتم روی در کتری تا ژلاتین حل بشه.

دوبسته ژله آلوئه ورا هم با سه لیوان آب جوش مخلوط کردم گذاشتم رو در کتری تا حل بشه.

برای قسمت کرمی چیزکیک ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ویلی ۱۰۰ گرم خامه صبحانه دوسوم لیوان پودر قند ریختم.

کمی وانیل اضافه کردم و با همزن خوب هم زدم تا یکدست بشه. من نصف لیوان شیر را در سه مرحله موقع هم زدن به مواد اضافه کردم.

بعد ژلاتین بن ماری خنک شده را هم اضافه کردم و با هم خوب هم زدم.

بعد یک سوم مواد را در قالب ریختم خوب صاف کردم گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره.

بعد که خودشو گرفت یه قالب فلزی کوچیکتر از قالب اصلی کفش روخوب چرب کردم گذاشتم روی قالب اصلی.

بعد بقیه موادو کمی شیر بهش اضافه کردم چون سفت شده بود بعد دور تا دور قالب ریختم بعد گذاشتم یخچال تا خودشو کامل بگیره.

بعد برای اینکه قالب راحت جدا بشه یک لیوان اب جوش را در قالبی که خالیه میریزیم تا قالب راحت جدا بشه.

بعد میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد طالبی ها رو روی مواد پنیری میچینیم سپس دو سه قاشق ژله آلوئه ورا که کاملا سرده روی طالبی ها میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره.

بعد بقیه ژله رو میریزیم میزاریم چند ساعت داخل یخچال تا سفت بشه.

امیدوارم درست کنید و از طعم عالی و بی نظیرش لذت ببرید.