اینم از آموزش راحت ترین و بهترین رولت خامه ای دو رنگ جذاب دنیا! امیدوارم این رولت خوشمزه رو تو جشن هاتون درست کنید و شیرین کام باشین.
مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای دو رنگ
- تخم مرغ ۴ عدد (به دمای محیط برسد)
- آرد ۱۰۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- آب داغ ۶ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۳ قاشق چای خوری
- خامه قنادی ۲۰۰ گرم یا کمتر
دستور پخت رولت خامه ای دو رنگ
برای شروع ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا کنید و با همرن برقی ۲ دقیقه سفیده ها رو بزنید تا کمی فرم بگیرن بعد نیمی از شکر رو اضافه کنید و مجدد با همزن بزنید تا کاملا سفیده ها فرم بگیرن و رد همزن روشون باقی بمونه.
بعد ظرف سفیده رو به یخچال منتقل کنید و زرده ها و وانیل و شکر رو هم با همزن به حدی بزنید تا شکر حل بشه و زرده ها کرمی رنگ بشن و بعد آب داغ رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید حالا آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
در سه مرحله به مواد اضافه کنید و فقط با لیسک بصورت دورانی هم بزنید تا گلوله آردی داخلش باقی نمونه و بعد سفیده ها رو از یخچال خارج کنید و در سه مرحله به مواد اضافی کنید و به آرومی و بصورت دورانی هم بزنید تا خوب ترکیب بشن.
بعد داخل قالب ۳۰ در ۴۰ کاغذ روغنی بزارین و با روغن کمی چربش کنید و موادتون رو داخلش بریزین (من چون رولت دو رنگ خواستم نیمی از مواد رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو که با کمی آب رقیق کرده بودم مخلوط کردم.)
سپس بعد از اینکه مواد رو داخل قالب ریختین چند بار روی زمین ضربه بزنید تا حباب های داخل مواد خارج شه و به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدین و در آخر کمی روی رولت رو گریل کنید.
نکته مهم: نباید روی رولت خمیری و یا زیاد خشک بشه، بعد از خارج کردن از قالب هم حدود ۱ دقیقه بعد یک پارچه نخی روی رولت بزارین تا ۱۰ دقیقه بمونه و بعد برعکس کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و به آرومی با همون پارچه شروع به رول کردن رولت کنید و داخل یخچال چند ساعتی قرار بدین تا خوب خنک بشه و بعد از خارج کردنش خامه قنادی رو که فرم دادین داخل رولت بزنید و باز رول کنید.
بهتره یک روز بعد برش بدین تا تمیز تر برش بخوره و مثل من هول نکنید. من روی رولت رو کمی خامه زدم و روش پودر کاکائو الک کردم.