خوب بریم سراغ آموزش این کیک رولت اسفنجی خامه ای یا رول کیک بینهایت خوشمزه.
شما به راحتی می تونید این رول کیک رو برای یلدا یا تولد عزیزانتون درست کنید و احتیاج به مهارت خاصی هم نداره، فقط تنها چیزی که باید دقت کنید اندازه گیری دقیق هستش و چند تا نکته که براتون نوشتم.
مواد لازم برای تهیه کیک رولت اسفنجی خامه ای
- تخم مرغ 60 گرمی 4 عدد
- پودر تارتار یک چهارم ق چ
- آرد 30 گرم
- نشاسته ذرت 30 گرم
- شکر دانه ریز 70 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- شربت بار یا عسل یک قاشق غذاخوری
- شیر 40 میلی لیتر (حدود سه قاشق غذاخوری)
- روغن مایع 40 میلی لیتر (حدود 3 قاشق غذاخوری)
دستور پخت کیک رولت خامه ای ساده و خوشمزه
قبل از شروع کف سینی 40×30 کاغذ روغنی بندازید و با روغن جامد یا کره دور قالب رو چرب کنید. از روغن مایع استفاده نکنید. فر از قبل با دمای 220 درجه روشن کنید. (برای فر برقی دما 20 درجه کمتره)
برای شروع ابتدا نشاسته ذرت و آرد رو مخلوط و کنار بزارید. سفیده و زرده رو جدا کنید.
به سفیده پودر تارتار رو اضافه و با دور تند همزن شروع به زدن کنید و وقتی که کف کرد نصف شکر رو کم کم به سفیده اضافه کنید و اونقدر بزنید تا کاملا فرم بگیره.
داخل یه ظرف دیگه زرده تخم مرغ، وانیل و نصف دیگه شکر رو بریزید و بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد شیر و روغن مایع و عسل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
تو مرحله بعد نشاسته و آرد رو که باهم مخلوط کردید روی مخلوط زرده الک کنید و آرام بزنید تا یکدست بشه.
تو سه مرحله سفیده رو به مایه اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مایه یکدست بشه و بعد داخل سینی فر بریزید و روی اون رو با پالت صاف کنید و بزارید تو فر از قبل گرم شده.
تايم پخت 8 تا 10 دقیقه هست. کنار فر باشید و راس 8 دقیقه در فر رو باز کنید تا اینجا رولت پخته و نباید چسبنده باشه. دقت کنید مجموعا نباید بیشتر از 10 دقیقه بپزه وگرنه رولت خشک میشه و ترک میخوره.
رولت رو از فر دربیارید وروی سینی رو با پارچه بپوشونید و صبر کنید رولت داخل سینی کاملا خنک بشه چون همه مراحل پشت هم و بدون فاصله انجام میشن باید کمی سرعت عمل تو این مراحل داشته باشید.
روی رولت ابتدا یک لایه نازک فروت فیل یا مارمالاد بزنید و با پالت صاف کنید.
حدود 350 گرم هم خامه قنادی فرم دادم. در آخر سطح کیک رو به طور کامل با خامه بپوشونید و با پالت صاف کنید.
میتونید کیک رو به صورت طولی به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید و برش بزنید و هر قسمت رو به آرومی رول کنید. همچنین میتونید بدون برش زدن، کیک رو رول کنید و بعد از اینکه رول کردید برش بزنید.
بعد از اینکه رول کیک رو فرم دادید، اطرافش رو کمی خامه بزنید و صاف کنید. 2 ساعت در یخچال بذارید و بعد نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت فن های تهیه کیک رولت خامه ای
- سینی رولت رو یک طبقه بالاتر از وسط بزارید.
- حتما مواد رو وزن کنید چون این رول کیک حساسه باید دقیق اندازه گیری بشه.