رولت بیسکویتی بدون فر یک رولت مدرن و شیک و خوشمزه ست اگه طعم نارگیل رو دوست دارید حتما این رولت رو هم دوست خواهید داشت! فوق العاده خوشمزه و شیک مجلسیه!
مواد لازم برای تهیه رولت بیسکویتی بدون فر
مواد لازم برای کرم
- 250 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
- پودرخامه 24 گرم
- عصاره یا وانیل شکری 8 گرم
- پودرقند 50 گرم
- خامه 750 گرم
مواد کراست
- 240 گرم بیسکوئیت نارگیلی
- نصف پیمانه پودرنارگیل و خامه
مواد فیلینگ
- خامه 250 گرم
- 150 گرم شکلات رافائلو
مواد تاپینگ
- خامه 30 گرم
- 60 گرم شکلات سفید
تزئین
- پودرنارگیل
- شکلات رافائلو
- توت فرنگی
طرز تهیه رولت بیسکویتی بدون فر
برای کرم، پنیر، پودرقند، پودرخامه و وانیل رو در یک کاسه گود بریزید 30 ثانیه مخلوط کنید، خامه رو به تدريج اضافه کنید و بزنید تا مواد فرم بگیره، (350 گرم از خامه رو جدا کنید و برای کراست بیسکوئیتی کنار بذارید) .
بیسکوئیت ها رو خرد کنید و در ظرفی بریزید. پودر نارگیل و 350 گرم خامه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
یک سینی فر 44×30 رو با پلاستیک بپوشونید، مخلوط بیسکوئیتی رو با قاشق روش بریزید و به طور یکنواخت پهن کنید، از یک کاغذ روغنی استفاده کنید و مخلوط بیسکوئیت رو خوب پرس کنید. روش رو با سلفون بپوشونید و در یخچال قرار بدید تا بعدا بتونید به راحتی رول کنید.
رافائلو رو تکه تکه کنید.
مخلوط بیسکوئیتی رو از یخچال خارج کرده و با قاشق 250 گرم از خامه رو روش بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید (بقیه خامه رو برای تزئین کنار بذارید). تکه های رافائلو رو هم روش بپاشید.
مخلوط بیسکوئیتی رو از طول بغلتونید و رول کنید، مطمئن بشید که کاملا منسجمه، در سلفون محکم بپیچید و بذارید رول کیک در یخچال سفت بشه.
روی رول مقداری خامه بمالید و بطور یکنواخت پخش کنید.
گاناش، خامه رو روی حرارت به جوش بیارید (اما نجوشه) و از روی حرارت بردارید. تکه های شکلات سفید رو بهش اضافه کنید. بذارید 1 دقیقه بمونه و سپس هم بزنید تا صاف و یکدست بشه. گاناش شکلات سفید رو در قیف بریزید و بذارید خنک بشه.
گاناش شکلات سفید رو دور تا دور کناره های کیک با ایجاد جلوه چکه پایپ کن، قسمت داخلی رول رو هم با گاناش پر کنید. کیک رول رو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدید.
کرم باقیمونده رو در قیف بریزید و روی رول رو تزیین کنید. مقداری پودر نارگیل بپاشید و با رافائلو نصف شده و توت فرنگی تزئین کنید.